Dan Petrescu ar putea pleca din nou de la CFR Cluj: “Am o ofertă, Italia și Anglia sunt singurele țări în care m-aș duce”

Dan Petrescu ar putea pleca din nou de la CFR Cluj: “Am o ofertă, Italia și Anglia sunt singurele țări în care m-aș duce”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana ar putea rămâne din nou fără tehnicianul care i-a adus două titluri în Liga 1 și o calificare în primăvara europeană.

Scenariul de la începutul sezonului trecut, când Dan Petrescu a ales să părăsească clubului din Gruia s-ar putea repeta. Antrenorul a plecat atunci în China, la Guizhou Hengfeng și recunoaște că și acum are o ofertă din același campionat. Totuși, Petrescu susține că își dorește să antreneze în campionate occidentale, iar destinațiile sale preferate ar fi Italia și Anglia.

“Am o ofertă din China, dar nu e nimic concret, sunt alte cluburi mai aproape. Din Vest sunt doar din liga a doua şi nu vreau să vin decât din vară. Atunci, dacă ar fi un proiect să încep în liga a doua în Italia sau Anglia, m-aş duce. Sunt singurele ţări în care m-aş duce”, a spus Petrescu la Digisport.

Dan Petrescu se află la al doilea mandat alături de CFR Cluj și a cucerit pe banca “feroviarilor” două titluri în Liga 1 și i-a condus pe clujeni spre primăvara europeană.

Comenteaza