Video Dacian Nastai are planuri mari la Unirea Dej: "Îmi doresc să câștigăm fiecare meci"

Dacian Nastai are planuri mari la Unirea Dej: "Îmi doresc să câștigăm fiecare meci"
| Foto: captura video

Noul tehnician al echipei din liga secundă a dezvăluit obiectivele sale la reunirea lotului.

Unirea Dej a început pregătirile pentru noul sezon, sub comanda unui nou antrenor, dar și cu multe schimbări în lot. Înlocuitorul lui Dragoș Militaru, Dacian Nastai are ambiții mari și speră să repete performanțele din stagiunea precedentă.

"Mă bucur că am ajuns la Dej, o localitate și o echipă pe care le cunosc de când mai și jucam. În primul rând, am ales Dejul pentru că e un proiect care mi se potrivește, cu jucători tineri, cu jucători cu potențial, care vor să progreseze, a terminat pe loc de play-off, iar asta înseamnă că trebuie să progresăm, să fim cel puțin la nivelul din sezonul trecut.

Felicit jucătorii care au adus această echipă, din punctele de vedere ale rezultatelor și imaginii, la acest nivel. I-am urmărit în ultimele două săptămâni, am văzut multe meciuri, îi felicit pentru ce au făcut în ultimii trei ani și jumătate. Mulțumesc și staff-ului tehnic, cei care a dus echipa la acest nivel.

Îmi doresc să intergăm cât de repede noii jucători, s-au pierdut 12 jucători, au plecat la un nivel superior, iar asta e normalitatea. Sunt jucători care se dezvoltă, au apoi variante la alt nivel. Ne dorim ca, la finalul sezonului următor, trei-patru băieți să aibă posibilitatea să ajungă în prima ligă.

Dorim să integrăm jucătorii noi să facem acea familie care a fost anul trecut. Luăm lucrurile aproape de la zero, dar avem experiența ultimilor trei ani, când familia și omogenitatea au contat mult. Îmi doresc să câștigăm fiecare meci, le-am transmis și băieților, fiecare meci e un test care ne verifică, iar jucătorul vrea să fie mai bun decât adversarul", a spus antrenorul.

Din vechiul staff al Unirii Dej au rămas Eusebio Șuvagău și (antrenor secund) și Răzvan Bonțidean (kinetoterapeut), iar celor doi li s-a alăturat și Dan Roman. În plus, numele noului antrenor cu portarii va fi anunțat curând.

Comenteaza