Cupa României: CFR întâlneşte o echipă din Liga a III-a, „U” joacă la Tulcea

Cupa României: CFR întâlneşte o echipă din Liga a III-a, „U” joacă la Tulcea
CFR şi Universitatea Cluj şi-au aflat ieri adversarele din şaisprezecimile Cupei României, competiţie în care vor intra pe 26 septembrie.

Campioana României luptă pe trei fronturi în acest sezon, campionat, cupă şi Liga Campionilor, iar oficialii din Gruia susţin că echipa este pregătită să facă faţă. În Liga I, CFR a urcat în clasament şi ameninţă supremaţia Stelei, în Ligă va debuta miercuri, iar în Cupa României pe 26 septembrie. În urma tragerii la sorţi de ieri s-a stabilit că ceferiştii vor evolua cu ACS Berceni în şaisprezecimi, ocupanta primei poziţii din Liga a III-a, seria C3. Pe de altă parte „studenţii" se vor lupta pentru calificare mai departe cu Delta Tulcea, locul secund în Liga a II-a, seria B1, formaţie la care evoluează şi Adi Ionescu, fotbalist care s-a aflat la un pas de Universitatea în această vară. Meciurile programate în şaisprezecimile Cupei României se vor disputa pe 26 septembrie. Cel mai probabil, CFR Cluj va evolua pe teren propriu cu a treia divizionară, iar "U" în deplsare.

Cele două echipe clujene au ieşit prematur din Cupa României în sezonul trecut, deşi Cup era unul dintre obiectivele principale. „Feroviarii" au pierdut în şaisprezecimi cu Astra Giurgiu, iar „şepcile roşii" au fost eliminate de Astra II Giurgiu în aceeaşi fază.

Iată programul complet al partidelor din şaisprezecimi:

Steaua - FCM Târgu Mureş
Olimpia Satu Mare - Rapid
Vaslui - FC Botoşani
ACS Berceni - CFR Cluj
Sportul Studenţesc - Oţelul Galaţi
Voinţa Sibiu - Dinamo Bucureşti
CF Brăila - Viitorul Constanţa
Şoimii Pâncota - Concordia Chiajna
CS Turnu Severin - Dacia Mioveni
FC Braşov - Farul Constanţa
Pandurii Târgu-Jiu - FC Zagon
AS Damila Măciuca - Petrolul Ploieşti
Delta Tulcea - "U" Cluj
Gaz Metan Mediaş - FC Caracal
CSMS Iaşi - Astra Ploieşti
Ceahlăul Piatra Neamţ - Gloria Bistriţa

 

Comenteaza