Cum se autocaracterizează Erik Lincar, tehnicianul Universității Cluj: “Nu îmi plac jucătorii fricoși, fără personalitate”

Cum se autocaracterizează Erik Lincar, tehnicianul Universității Cluj: “Nu îmi plac jucătorii fricoși, fără personalitate”

Noul antrenor al “Șepcilor roșii” a vorbit despre obiectivele sale în viitorul sezon, dar și despre modul său de lucru și staff-ul pe care îl va avea la dispoziție.

Erik Lincar a sosit cu ambiții mari la Univeristatea Cluj și își dorește să să promoveze alături de “studenți” în prima ligă, la finalul stagiunii următoare. Antrenorul care a fost la câteva secunde de accederea în primul eșalon în urmă cu două sezoane a explicat ce își dorește de a jucătorii săi și a vorbit despre obiectivele imediate ale echipei.

“Una e să fii fotbalist și alta e să îmbrățișezi meseria de antrenor. Din punctul meu de vedere e o meserie pe care trebuie să o tratezi foarte serios, o meserie în care îți dorești să ai performanțe la oricare dintre echipele pe care le antrenezi. Nu știu dacă e atât de important trecutul de fotbalist. Voi fi dedicate 100% Univeristății Cluj.

La echipele pe care le-am antrenat am încercat tot timpul să avem o atitudine ofensivă, o stare de spirit în care să căutăm tot timpul duelul 1 contra 1. Nu îmi plac jucătorii fricoși, jucătorii fără personalitate. Vor fi importante și echipele contra căror vom evolua. Printr-o analiză bună, cred că vom avea succes.

Am mare încredere, e important modul în care reușim să gestionăm primele 2-3 luni. Trebuie să strângem cât mai multe puncte, să ne ofere o anumită încredere, sunt foarte optimist că prin aducerea jucătorilor pe care ni-I dorim putem atinge performanța la care visează suporterii de trei ani de zile”, a spus Lincar în podcastul 100% “U”.

Antrenorul a vorbit și despre staff-ul alături de care va colabora. “Nu am avut până acum ocazia să îl văd pe Mircea Cojocaru, care este un angajat al clubulu și cu care voi colabora cu mare drag. La fel va fi cu Cristi Pojar, care cunoaște multe lucruri, are mare experiență și mi-am dat seama din discuțiile avute că e un fin cunoscător al fotbalului.

Staff-ul va fi completat cu Viorel Domocoș, care mi-a fost secund la Turris, antrenorul cu portarii va fi din Republica Moldova, iar preparatorul fizic urmează să dea răspunsul final în zilele următoare. Mă bucur că am reușit să îl convingem pe Gabi Giurgiu să ni se alăture. E un om pe care  îl apreciez foarte mult, pe care l-am antrenat ca și secund la Chiajna și deja cred că am făcut cea mai bună alegere”, a dezvăluit tehnicianul.

 

Comenteaza