Cum s-au descurcat fotbaliștii campioanei convocați la loturile naționale. Costache, erou la U21

Cum s-au descurcat fotbaliștii campioanei convocați la loturile naționale. Costache, erou la U21
| Foto: digisport.ro

Șapte jucători de la CFR Cluj și alți doi împrumutați de “feroviari” au făcut parte din reprezentativele de seniori și de tineret ale României.

România a reușit o victorie și o remiză în cele două partide din luna noiembrie, în timp ce jocul cu Norvegia a fost câștigat de “tricolori” la “masa verde”. La echipa de seniori au fost convocați trei jucători de la CFR Cluj, Cristi Bălgrădean, Cristi Manea și Mario Camora.

În meciul amical cu Belarus, niciunul dintre “feroviari” nu a fost introdus în teren, dar căpitanul campioanei, Mario Camora, a fost integralist în partida cu Irlanda de Nord, ultima din Liga Națiunilor.

În ceea ce privește naționala de tineret, patru jucători de la CFR Cluj, Denis Ciobotariu, Cătălin Itu, Nicolae Carnat, Valentin Costache și alți doi împrumutați de formația din Gruia, Alex Pașcanu și Claudiu Petrila au făcut parte din lotul convocat de Adrian Mutu.

Cei doi fundași centrali au fost integraliști în jocul cu Danemarca, în timp ce Costache a înscris golul României, care i-a calificat pe micii “tricolori” la EURO. Carnat a intrat în minutul 76, chiar în locul colegului său.

 

Comenteaza