Cristi Bud poate pleca la iarnă. Miriuţă: "Ar fi ultimul tren pentru el"

Cristi Bud poate pleca la iarnă. Miriuţă:
Atacantul de 31 ani a înscris cinci goluri în ultimele două etape.

CFR Cluj întâlneşte, luni, pe teren propriu, Gaz Metan Mediaş, în runda cu numărul 10 din campionatul intern.

"Feroviarii" sunt în căutarea celui de-al treilea succes consecutiv, după 5-0 cu FC Voluntari şi 2-1 pe terenul Stelei.

"Sperăm să legăm o nouă victorie, cu toate că nu ne va fi uşor. Mediaşul este o echipă agresivă, care stă foarte bine pe faza de contraatac. Dar important e ce vom face noi. Jucăm acasă, în faţa propriilor suporteri şi trebuie să scoatem un rezultat pozitiv", a spus antrenorul echipei din Gruia, Vasile Miriuţă.

Tehnicianul de 48 ani se aşteaptă ca Bud să explodeze şi în partida cu medieşenii. Atacantul român a realizat o dublă în victoria cu Steaua, de joi, scor 2-1. În urmă cu două etape, acelaşi jucător realiza un hatt-trick cu FC Voluntari (5-0). 

"Cristi a avut o evoluţie foarte bună până acum. Sunt sigur că şi-a păstrat câteva goluri şi pentru meciul cu Gaz Metan. Dacă va avea oferte în iarnă, m-aş bucura pentru el. Are o vârstă şi asta ar fi, cum s-ar zice, ultimul tren", a declarat "principalul" de la CFR.

În confruntarea cu echipa lui Pustai ar putea reveni fundaşul Andrei Mureşan, suspendat după un roşu cu CS Universitatea Craiova: "Avem mare nevoie de experienţa lui Mureşan, dar nici Horj nu va fi scos din ecuaţie. În curând, va reveni şi Camora".

Mihai Mincă a bifat şapte apariţii pentru "feroviari" în sezonul curent. Cu el în poartă, CFR Cluj nu a cunoscut înfrângerea.

"Victoria cu Steaua ne-a dat multă încredere, dar trebuie să revenim cu picioarele pe pământ. Nu contează cum vor juca cei de la Mediaş. Important e ca eu să nu primesc gol, iar colegii mei să facă un meci bun. Cu siguranţă merităm să ajungem în play-off. Dacă nu aveam acel handicap de 6 puncte, acum puteam fi pe trei", a spus goalkeeperul de 32 ani.

La ora actuală, CFR Cluj se află pe locul 11, cu 10 puncte şi un golaveraj de 17-7. Gaz Metan ocupă locul 8, cu 12 puncte şi un golaveraj de 10-11.

În ultimul joc, Mediaşul a remizat, 1-1, cu "lanterna roşie" ACS Poli Timişoara.

CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş se joacă luni seara, de la ora 18:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Meciul poate fi urmărit la televizor pe Dolce, Look şi Digisport.

Comenteaza