Cristi Balaj, reacție ciudată după demiterea antrenorului: "Nu s-a luat încă nicio decizie"

Cristi Balaj, reacție ciudată după demiterea antrenorului: "Nu s-a luat încă nicio decizie"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele clubului din Gruia a părut să nu fie informat în legătură cu decizia patronului de a renunța la Andrea Mandorlini.

La doar câteva minute după înfrângerea CFR-ului la Botoșani, Nelu Varga a ieșit public și a anunțat că va renunța la tehnicianul italian, iar în locul său va sosi Adrian Mutu. Cristi Balaj a fost și el contactat în legătură cu schimbare de pe banca tehnică, dar părea nu părea să fi fost informat în legătură cu decizia patronului.

"Nu s-a luat încă nicio decizie, dar trebuie să subliniez faptul că nu există niciun antrenor în istoria CFR-ului care să fi avut atât de multe meciuri fără victorie și să rămână în funcție. Eu am vorbit cu domnul Varga, a rămas că mâine (n.r. - luni) vom discuta. Mi se pare corect ca, atunci când demiți un antrenor, să vorbesc cu dânsul prima dată.

E îndreptățit patronul să fie supărat. Înainte de toate, să remarcăm că au existat echilibru, înțelepciune. Faptul că au fost atât de multe meciuri în care nu s-a câștigat și nu au fost făcute schimbări majore, trebuie să dea o imagine de echilibru în ceea ce înseamnă CFR Cluj, patronul și așa mai departe.

Titul, Cupa României, calificarea într-o grupă europeană sunt lucruri care au rămas ca obiective. Eu pot să spun doar că oricare antrenor va fi, va fi sprijinit de către noi. Eu nu comentez declarațiile pe care le face dânsul.

De fiecare dată când facem schimbări, fiecare își spune punctul de vedere. Dacă ceva nu funcționează bine, e vina tuturor. Bineînțeles că propunem nume dacă ajungem să facem schimbări. De obicei, colaborăm.

Din punctul meu de vedere, luăm gol mult prea ușor. Apar goluri de nicăieri, de multe ori împotriva cursului jocului. Sunt dezamăgit. Avem nevoie de mult prea multe ocazii să dăm gol. Eu zic că avem echipă în acest moment mai bună decât", a declarat Balaj la Digisport.

Comenteaza