Convocarea lui Mario Camora, contestată: “E jalnic din punct de vedere defensiv”

Convocarea lui Mario Camora, contestată: “E jalnic din punct de vedere defensiv”
| Foto: FRF

Doi foști internaționali au criticat decizia lui Mirel Rădoi de a-l include în lot pe fundașul campioanei, pentru primele meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Deși experiența îl recomandă pentru convocare, prezența lui Mario Camora în lotul pentru partidele cu Macedonia de Nord, Armenia și Germania e contestată. Foștii internționali, Cornel Dinu și Basarab Panduru au criticat convocarea căpitanului CFR-ului, în urma evoluției modeste în partida cu FCSB.

“La eliminarea lui Arlauskis, Popescu pleacă de lângă Camora, care e căzut. L-am adus şi la naţională. E jalnic din punct de vedere defensiv. Camora nu a impresionat niciodată din punct de vedere defensiv. E o umbră a unui apărător de care ai nevoie în banda stângă”, a spus fostul selecționer, Cornel Dinu, la Telekom Sport.

“Pe Camora l-am naturalizat în cel mai slab moment al carierei lui. Atitudinea asta nu am văzut-o niciodată la Camora, la al doilea gol. Şi-a pus mâinile în cap, nu e din fotbal, a rămas blocat, după ce a greşit”, a declarat și Basarab Panduru.

Comenteaza