Conducerea CFR-ului neagă despărțirea de Edi Iordănescu: “Sunt numai poveşti. E prea devreme să plece”

Conducerea CFR-ului neagă despărțirea de Edi Iordănescu: “Sunt numai poveşti. E prea devreme să plece”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Oficialul campioanei, Marius Bilașco, a dezmințit orice zvon în legătură cu posibila plecare a lui Edi Iordănescu de pe banca tehnică a “feroviarilor”.

Tehnicianul care a cucerit titlul și Supercupa alături de formația din Gruia este aproape de plecarea de la CFR Cluj, iar înlocuitorul său urmează să fie Adrian Mutu. Totuși, oficialii campioanei neagă aceste informații și susțin că Iordănescu Jr. pregătește deja proiectul pentru sezonul viitor.

”Am citit şi eu, dar sunt numai poveşti astea, de presă. Nici nu ştiu cum să le comentez. Nu o să plece, eu sunt convins că va rămâne, el d-abia a început munca la Cluj şi e prea devreme să plece. Probabil, dacă o să mai câştige un titlu şi o să aibă şi o calificare în grupele unei competiţii europene, cu siguranţă că după aceea se poate gândi să plece. (n.r. - dacă Iordănescu şi-a prelungit contractul) Relaţia pe care o are cu Marian Copilu este una destul de apropiată, ei au stabilit deja anumite lucruri. Semnătura nu este o primă problemă în toată povestea asta.

Au făcut deja o strategie, au gândit-o împreună şi probabil în perioada următoare se va şi concretiza. Pentru noi vacanţa este extrem de scurtă, spătămâna viitoare probabil, după meci, jucătorii vor primi vacanţă, dar nu va fi una lungă. Undeva în jurulul date de 8-9 iunie ne vom aduna din nou pentru pregătire. Acesta este riscul când eşti angrenat în preliminariile unei competiţii europene şi, pentru noi, preliminariile Ligii Campionilor încep undeva la începutul lunii iulie, deci avem nevoie de o perioadă de pregătire”, a spus Bilașco la Pro X.

Comenteaza