Clujeanul Gabriel Giurgiu, înainte de meciul cu Bosnia: Voi da totul în teren dacă va fi nevoie de mine

Clujeanul Gabriel Giurgiu, înainte de meciul cu Bosnia: Voi da totul în teren dacă va fi nevoie de mine
Clujeanul Gabriel Giurgiu, care joacă în prezent la Oţelul Galaţi, afirmă că va da totul pe teren în partida pe care naţionala României o va disputa vineri cu Bosnia-Herţegovina, în preliminariile EURO 2012.

Campion cu Oţelul Galaţi, fotbalistul de 28 de ani a fost convocat în premieră la naţională:

„Mă bucur că am fost convocat la naţională, aici sunt cei mai buni jucători din România. Am fost surprins la început pentru că am şi eu o vârstă, dar mă bucur că am fost chemat şi voi da totul în teren dacă va fi nevoie de mine. Meciul de vineri este foarte important şi trebuie să ne gândim doar la victorie", a precizat Gabriel Giurgiu, în cadrul unei conferinţe de presă organizate luni, citat de Mediafax.

Fotbalistul a adăugat şi că Mutu este un fotbalist de la care are ce învăţa, deoarece a jucat la multe echipe importante şi că speră ca Mihai Neşu să îşi revină foarte repede după accidentarea gravă pe care a suferit-o la echipa de club.

Meciul dintre naţionalele României şi Bosniei -Herţegovina, din cadrul preliminariilor EURO 2012, se va disputa vineri, de la ora 21, pe stadionul Giuleşti - Valşentin Stănescu din Bucureşti.

 

Comenteaza