Cluj Arena, gazda Balcaniadei de Atletism

Cluj Arena, gazda Balcaniadei de Atletism
2014 aduce evenimente importante pe Cluj Arena. După meciurile naţionalei de rugby, în primăvară este aşetptat un mare concert. În iulie, Cluj Arena va găzdui Campionatul Naţional dar şi Balcaniada de Atletism.

După meciurile naţionalei de rugby a României, Cluj Arena ar urma să găzduiasc şi un concert important pentru care s-au purtat negocieri încă de anul trecut. Licitaţia pentru dotarea pistei de atletism se va încheia în câteva zile, a anunţat directorul societăţii care administrează stadionul, Radu Raţiu. Clujul va fi pregătit astfel să găzduiască atât Balcandiada cât şi Campionatul Naţional de Atletism, programate spre finele lunii iulie.

Meciurile de Rugby ale Naţionalei României au fost programate pe stadionul Cluj Arena. Echipa va juca pe 1 februarie cu Portugalia şi pe 22 februarie cu Spania. În afara acestor meciuri, precum şi a celor de fotbal, susţinute de echipa Univeristăţii, dar şi de echipa fetelor de la Olimpia, conducerea stadionului Cluj Arena mai promite o serie de evenimente. Prin luna mai ar urma să aibă loc un concert foarte mare, pentru care s-au purtat deja negocierile. „Putem spune că avem angajat acest concert, în proproţie de 90%. Nu pot oferi prea multe detalii în acest moment, însă, pot să vă spun că vom avea pe Cluj Arena artişti extrem de cunoscuţi în toată lumea", a subliniat Radu Raţiu.

În vară, Clujul ar urma să găduiască şi Campionatul Naţional de Atletism dar şi Balcaniada. „În 19-20 iulie e programt Campionatul Naţional de Atletism, iar în 26-27 iulie, Balcaniada de Atletism", a precizat Radu Raţiu. Până în iulie, ar urma să fie dotată şi pista de atletism de pe Cluj Arena, cu echipamente omologate de Federaţia Internaţională de Atletism (IAAF). Costurile pentru echipemnte au fost evaluate la circa 200.000 de euro. Licitaţia pentru desemnarea societăţii care va furniza echipamentul se află în plină desfăşurare. Radu Raţiu a explicat că două firme au depus oferte, Dinamic şi Intersport. „Am cerut o serie de clarificări tehnice şi sper ca în cel mai scurt timp că putem atribui acest contract", a spus Raţiu.

Comenteaza