CFR își apără recordul. Ultima echipă care a învins-o acasă revine în Gruia

CFR își apără recordul. Ultima echipă care a învins-o acasă revine în Gruia
CFR Cluj va întâlni luni, 28 noiembrie 2016, de la ora 20:30, Pandurii Târgu-Jiu, în etapa cu numărul 17 din Liga 1.

Formația lui Vasile Miriuță este neînvinsă pe propriul teren de un an. Ultima echipă care a reușit să plece cu toate cele trei puncte din Gruia este chiar Pandurii, pe 1 decembrie 2015. Formația pregătită la acea vreme de Francisc Dican pierdea cu 1-2 în fața gorjenilor.

"Sincer să fiu, nu știam de acest record. Contează mai puțin. Important e ce vom face în meciul de luni, pe care dorim să-l câștigăm și să rămânem cât mai sus în clasament. Avem un moral foarte bun, având în vedere că am început turul cu dreptul, cu trei victorii din tot atâtea jocuri. Trebuie să fim

foarte bine pregătiți și concentrați în același timp, pentru că se poate întâmpla orice. Va fi o partidă dificilă, în ciuda problemelor cu care se confruntă Pandurii. Rămân o echipă la fel de puternică și trebuie să fim atenți", a declarat antrenorul "feroviarilor", Vasile Miriuță.

CFR Cluj se află în acest moment pe locul 5, cu 26 puncte și un golaveraj de 28-12. Pandurii ocupă locul 9, cu 20 puncte și un golaveraj de 17-20. În ultima etapă, echipa din Gruia s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Dinamo, iar oltenii au remizat, 2-2, cu ACS Poli Timișoara.

"Va fi un meci foarte greu pentru noi, trebuie să rămânem concentrați dacă vrem să luăm toate cele trei puncte. Pandurii au fost întotdeauna o echipă bună, organizată, care se axează foarte mult pe jocul de la mijlocul terenului. Pasează foarte bine și evită baloanele lungi", a spus căpitanul de la CFR, Mario Camora.

CFR Cluj - Pandurii Târgu-Jiu se joacă luni seara, de la ora 20:30, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. Partida va putea fi urmărită la televizor pe Dolce, Look și Digisport.

Comenteaza