CFR începe noul sezon la Botoșani. Petrescu: ”Nu contează cum jucăm, contează rezultatul”

CFR începe noul sezon la Botoșani. Petrescu: ”Nu contează cum jucăm, contează rezultatul”
CFR Cluj va evolua în deplasare cu FC Botoșani, luni, 17 iulie, de la ora 21:00, în debutul noului sezon al Ligii 1.

"Întotdeauna primul meci e cel mai greu. Nu am avut o perioadă de pregătire așa cum mi-aș fi dorit, pentru că timpul a fost scurt și mulți jucători au venit foarte târziu. Ieri (Vineri - n. red.) a început campionatul și s-a văzut diferența clară dintre o echipă omogenă, Universitatea Craiova (oltenii au câștigat cu 2-0 - n. red.), și una nouă, cum e Iașiul.

La jocul de luni, Botoșaniul e favorită. Au același lot, joacă acasă. Noi suntem o echipă nouă și, chiar dacă lumea zice că CFR va face nu știu ce, noi încercăm să formăm o echipă cât mai repede posibil. Vrem să scoatem un rezultat bun la Botoșani, să începem cu dreptul. Nu contează cum jucăm, contează rezultatul", a spus antrenorul "feroviarilor", Dan Petrescu.

CFR a avut una din cele mai spectaculoase campanii de transferuri din această vară. Nu mai puțin de 16 jucători au semnat cu ardelenii. Dan Petrescu este mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție, dar nu exclude și alte veniri. Fostul component al Generației de Aur a declarat că nu va mai pleca nimeni de la echipă.

"În acest moment, lotul e făcut în proporţie de 95% pentru tot campionatul. Sunt mulţumit de el şi rămâne de văzut ce rezultate vor fi. Plecări nu cred că vor mai fi, niciun jucător nu a venit la mine să-mi spună că vrea să plece".

Pentru duelul de luni, echipa din Gruia nu îi va avea la dispoziție pe mijlocașii Pelayo și Alexandru Chiriță, respectiv fundașul Andrei Peteleu. Cei trei sunt accidentați și nu vor face deplasarea la Botoșani.

Înaintea primului meci de campionat, trupa lui Dan Petrescu și-a prezentat și noul echipament.

FC Botoșani - CFR Cluj se joacă luni, de la ora 21:00, pe stadionul Municipal din Botoșani. Partida va putea fi urmărită în direct pe Look TV, Digisport și Dolcesport. În sezonul trecut, cele două formații și-au împărțit victoriile. CFR a pierdut cu 1-3 în Moldova, dar s-a impus cu 1-0 la Cluj.

CFR CLUJ

Veniri: M. Coman (Clinceni), Al. Vlad (Dnepro), Hoban (Hapoel Beer Sheva), Vera (Mirandes), Hamed (Pandurii), Balici (FK Sarajevo), Vinicius (Apollon Limassol), Pelayo (Elche), Bokila (Akhisar Belediyespor), Luchin (Levski Sofia), Culio, T. Moutinho (Mallorca), Cr. Manea (împrumut Apollon Limassol), Duka (RNK Split), Nistor (Dinamo), Rus ("U" Cluj)

Plecări: Larie (Steaua), T. Lopes, J. Ruiz, Tânc, Spehar (contracte expirate), Gomelt (împrumut expirat), T. Marc, Al. Neagu (contracte reziliate), Antal (Vilnius), Bud (ACS Timișoara), D. Roman (UTA), Nascimento (Dinamo)

Cum ar putea arăta primul "11" al CFR-ului în meciul cu Botoșani:

Mincă - Manea, Horj, Vinicius, Camora (C) - Deac, Hoban, Mureșan, Păun - Omrani, Bokila

Comenteaza