CFR îl vrea cu orice preț pe Moruțan. Care e noua ofertă pentru puștiul crescut de ”U”

CFR îl vrea cu orice preț pe Moruțan. Care e noua ofertă pentru puștiul crescut de ”U”
CFR Cluj îl vrea cu orice preț pe Olimpiu Moruțan (18 ani), legitimat în prezent la FC Botoșani. ”Feroviarii” au făcut o nouă ofertă pentru mijlocașul crescut de Universitatea Cluj.

Dorit de mai multe luni și de FCSB, Olimpiu Moruțan ar putea ajunge în curtea CFR-ului. Conform gsp.ro, formația din Gruia este în discuții avansate cu FC Botoșani pentru tânărul fotbalist. CFR Cluj e gata să dea 600.000 euro, plus 50% dintr-un viitor transfer.

"Suntem în discuții avansate cu CFR pentru transfer și vom vedea în zilele următoare la ce concluzii ajungem", a spus impresarul lui Moruțan, Florin Vulturar, în sursa citată.

Mijlocașul născut în Cluj a fost urmărit și de cluburi din străinătate, printre care Atalanta sau PSV Eindhoven. Și-a început cariera la "U", de unde a plecat în vara lui 2016. Într-un interviu acordat pentru ZIUA de CLUJ, Olimpiu Moruțan (18 ani) declara că vrea să ajungă la un club de top din Europa.

Moruțan este cotat la 200.000 euro pe piața transferurilor, conform transfermarkt.ro. În actuala ediție de campionat, Moruțan a strâns 17 apariții în tricoul lui FC Botoșani.

Olimpiu Moruțan nu ar fi singurul jucător cu trecut "alb-negru" care poate ajunge în Gruia. Fostul portar al "Șepcilor roșii", Adi Rus, se află în cantonament cu CFR la Poiana Brașov. Goalkeeperul de 18 ani s-a prezentat la reunirea CFR-ului pe 10 iunie, la doar o zi după ce a evoluat în finala Cupei României pe județ, cu Gloria Cătina, câștigată de "studenți" cu 7-0.

La capitolul achiziții, "feroviarii" au bătut până acum palma cu atacanții Urko Vera și Marius Coman, fundașii Sasa Balic și Alexandru Vlad, respectiv mijlocașul Ovidiu Hoban. Ultimul dintre ei a evoluat la "U" Cluj în 2012.

Comenteaza