CFR e sigură de venirea lui Petrescu: ”E un om de cuvânt”

CFR e sigură de venirea lui Petrescu: ”E un om de cuvânt”
Președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, e convins că Dan Petrescu va fi prezent la reunirea echipei.

Fostul component al "Generației de Aur" nu a semnat deocamdată cu ardelenii. "Mai am și alte oferte, o voi alege pe cea mai bună", a spus el.

Președintele clubului, Iuliu Mureșan, susține însă că Petrescu va semna în aceste zile cu CFR. Oficialul "feroviarilor" îl așteaptă pe "Bursuc" la reunirea echipei, programată pe 9 iunie.

"Ne-am dat mâna, dar încă nu a semnat. Probabil o va face azi sau mâine și vineri va fi la Cluj. Nu ne temem de alte oferte, el e un om de cuvânt", a spus Mureșan pe Digisport.

Dan Petrescu (49 ani) s-a aflat ultima dată pe banca lui Al Nasr, de unde a plecat la finalul acestei stagiuni. Petrescu le-a mai pregătit pe Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Tg. Mureş sau Jiangsu Sainty.

În calitate de tehnician, Petrescu a luat un titlu cu Unirea Urziceni (2008-09), Supercupa României cu ASA Târgu Mureș (2015) și Cupa Chinei cu Jiangsu Suning (2015). El a ieșit, de asemenea, vicecampion al Poloniei cu Wisla Cracovia (2005-06).

În 2009, Dan Petrescu a făcut 8 puncte cu Unirea Urziceni în grupele Champions League. Acest record avea să fie depășit 3 ani mai târziu de CFR Cluj, care a strâns 10 puncte.

Comenteaza