Petrescu nu se grăbește să semneze cu CFR: ”Am și alte oferte”

Petrescu nu se grăbește să semneze cu CFR: ”Am și alte oferte”
Dan Petrescu (49 ani) nu a semnat deocamdată cu CFR Cluj. Fostul component al ”Generației de aur” anunță că mai are și alte oferte.

Campion în 2009 cu Unirea Urziceni, Petrescu a recunoscut, la sfârșitul săptămânii trecute, că negociază cu "feroviarii". Formația din Gruia a dat asigurări că fostul fundaș al Naționalei va fi noul antrenor al CFR-ului. Venirea "Bursucului" pare, însă, că a intrat în impas. CFR nu i-a reziliat deocamdată contractul lui Vasile Miriuță, iar Petrescu anunță că mai are și alte oferte.

"Nu am semnat încă. Mai am și alte oferte, o voi alege pe cea mai bună. Am vorbit cu CFR-ul, am spus asta. Nu pot vorbi de transferuri pentru că nu sunt antrenorul lor. Voi pleca mai întâi la Dubai, să-mi rezolv problemele (cu Al-Nasr, n. red.)", a spus Dan Petrescu, luni, pe sport.ro.

Marți, antrenorul Vasile Miriuță (48 ani) va reveni din vacanță pentru a negocia încetarea contractului cu CFR Cluj. Acesta pare deja resemnat că nu mai e dorit în Gruia. "N-am nimic de spus. Mâine voi veni la Cluj. Asta-i viața", a spus Miriuță, pentru ZIUA de CLUJ. El a terminat pe locul 4 cu CFR în sezonul trecut şi s-a mai aflat pe banca "feroviarilor" în 2014.

La capitolul transferuri, CFR Cluj i-a adus în această vară pe atacanții Urko Vera și Marius Coman, respectiv fundașii Alexandru Vlad și Sasa Balic. Gruparea din Gruia vrea să-i mai aducă pe mijlocașul Ovidiu Hoban și pe portarul Silviu Lung jr. "Feroviarii" au pregătit un buget de aproximativ 8 milioane de euro pentru noul sezon.

Comenteaza