CFR-DINAMO 0-0. "E bun și egalul, dar cred că meritam victoria"

CFR-DINAMO 0-0.
Vasile Miriuță s-a declarat mulțumit de remiza înregistrată de CFR cu Dinamo, luni seara, la Cluj, dar consideră că elevii săi ar fi putut obține un rezultat mai bun cu actualul lider.

"Până la urmă e bun și egalul. Cred că a fost un meci frumos. Nu e ușor să pornești cu 6 puncte în minus. Era mai bine dacă ne aflam pe 0. Dar am făcut 4 puncte în 3 jocuri și asta nu e puțin. Sunt mulțumit de prestația băieților. Am avut și o bară, la fel s-a întâmplat și în cazul celor de la Dinamo. Eu zic că meritam victoria", a spus antrenorul "vișiniilor".

Tehnicianul "feroviarilor" a explicat absența din lot a lui Cristi Bud și a lui Bruno Guimaraes. "Guima are o accidentare la genunchi, după meciul cu Botoșani. Sper să se refacă până joi și să-l avem măcar pe bancă. Cu Bud, așa am hotărât eu, să nu fie în primii 18 astăzi", a afirmat Miriuță.

Vasile Miriuță a prefațat și confruntarea cu CSU Craiova din Cupa Ligii, de joi. "E o echipă în formă. Au învins Târgu-Mureș, au bătut Astra. Dar noi vom alinia cea mai bună formație pentru că vrem să mergem mai departe în această competiție", a adăugat antrenorul CFR-ului.

Miriuță a fost întrebat și despre evoluțiile lui Camora și Filip, aflaţi în vizorul lui Cristoph Daum. "Ambii sunt jucători valoroși. Merită să fie chemați la națională", a mai spus el.

Ioan Andone a fost primit cu aplauze de sporterii fostei sale echipe. "Am avut multe succese aici, am rămas cu prieteni și amintiri frumoase. Profesia e profesie, însă, și sper să repet cu Dinamo ce am reușit aici. Obiectivul meu e construirea unei echipe de locurile 1-2.", a precizat antrenorul grupării din Ștefan cel Mare.

Andone a declarat că trupa sa este în grafic după egalul de luni.

"E un rezultat echitabil. Nu ne-am ridicat la nivelul partidei cu Astra și asta reprezintă un reper pentru noi. Mai avem mult de muncă. Am făcut și unele greșeli în repriza secundă în ceea ce privește mingile trimise către atacanți și posesia. În prima repriză am jucat mai bine și, dacă reușeam să înscriem prin Gnohere, altfel ar fi fost deznodământul. Urmează o dublă cu Voluntariul, în Cupa Ligii și Campionat. Dar cel mai important va fi derby-ul cu Steaua, fiindcă acolo vom ști cam pe unde suntem", a spus tehnicianul de pe banca "alb-roșilor".

După meciul cu Dinamo, de luni, CFR ocupă locul 12 cu un golaveraj de 3-3 și 2 puncte în minus. Dinamo se clasează pe prima poziție, la egalitate de puncte cu Pandurii (câte 7 fiecare) și un golaveraj de 6-2.

Comenteaza