CFR, ”deraiată” de Viitorul. VEZI super-execuția lui Eric | VIDEO

CFR, ”deraiată” de Viitorul. VEZI super-execuția lui Eric | VIDEO
Pas greșit pentru CFR Cluj la Ovidiu. ”Feroviarii” au pierdut cu 0-1 în fața Viitorului, sâmbătă, în etapa a 15-a din Liga 1.

Elevii lui Dan Petrescu au cerut penalty în debutul jocului, după faultul lui Hodorogea la Deac. Arbitrul a lăsat însă jocul să continue (12). Până la urmă, cel care a făcut diferența a fost brazilianul Eric de Oliveira. Mijlocașul Viitorului a executat magistral o lovitură liberă de la 25 de metri, pe finalul primei reprize (44).

După revenirea la cabine, CFR Cluj a ratat câteva șanse de 1-1. Vinicius a tras cu capul foarte aproape de bara stângă a porții (56). Nistor a șutat apoi din 16 metri pe lângă buturile constănțenilor (69). S-a cerut cerut o nouă lovitură de pedeapsă. Mureșan a căzut, în urma unui duel cu Lopez, dar Colțescu a făcut semne că n-a fost nimic (87). Mureșan îi putea salva pe "feroviari" în prelungiri, dar mingea trimisă cu capul a trecut milimetric pe lângă bară (93).

S-a terminat 0-1. A fost seara "Regelui" și a lui Eric de Oliveira. CFR face, în schimb, un nou pas greșit în lupta pentru titlu. Formația din Gruia este în continuare la conducerea clasamentului, cu 33 puncte, dar la unul singur în fața Craiovei. Viitorul urcă pe 6, acumulând 23 puncte. În tur, trupa lui Dan Petrescu învingea campioana României cu 2-0.

FC Viitorul - CFR Cluj 1-0 (1-0)

A marcat: Eric (44)

Cartonașe galbene: Râmniceanu, Vână/Deac, Vinicius, Culio, Hoban, Arlauskis

Viitorul: Râmniceanu - Ganea, Hodorogea, Țîru, Lopez - Vână (Kofi 73), Băluță, Cicâldău - Eric - Țucudean (Ghiță 81), Chițu (Nooijer 70). Antrenor: Ghoerghe Hagi

CFR: Arlauskis - Camora, Mureșan, Vinicius, Manea - Hoban (Nistor 65), Djokovic (Moutinho 54) - Culio, Deac, Peteleu (Păun 80) - Balde. Antrenor: Dan Petrescu

Arbitru: Sebastian Colțescu

Teren: Stadionul Orășenesc, Ovidiu

Comenteaza