CFR Cluj vrea un jucător de la Astra

CFR Cluj vrea un jucător de la Astra
CFR Cluj pregătește o nouă mutare. ”Feroviarii” au pus ochii pe un jucător al fostei campioane, Astra Giurgiu.

Conform digisport.ro, formația din Gruia vrea să-l aducă pe goalkeeper-ul Astrei, Silviu Lung jr. Portarul de 28 ani a intrat în ultimul an de contract cu giurgiuvenii și ar putea fi vândut de fosta campioană a României pentru a nu-l pierde gratis în vara lui 2018.

Silviu Lung jr. joacă la Astra din 2011, fiind adus liber de contract de la FC Universitatea Craiova. Fiul fostului mare portar al Naționalei, Silviu Lung, are peste 150 apariții în prima ligă pentru echipa din Giurgiu. În 2014 a luat Cupa și Supercupa României cu Astra, iar în 2016 a cucerit titlul și încă o supercupă.

Lung jr. a debutat la Națională în 2010, într-un amical cu Honduras, iar până în prezent a strâns 3 selecții. Ar fi al cincilea transfer făcut de CFR pentru noul sezon. Ardelenii i-au adus până acum pe atacanții Urko Vera și Marius Coman, respectiv fundașii Alexandru Vlad și Sasa Balic.

CFR e foarte aproape de a-l înregimenta și pe mijlocașul de la Hapoel Beer Sheva, Ovidiu Hoban. Clubul clujean a anunțat un buget spectaculos pentru noul sezon, de aproximativ 8 milioane de euro.

2,3 milioane de euro este cota de piață a lui Silviu Lung jr., conform transfermarkt.com.

Comenteaza