CFR Cluj stă pe un butoi de pulbere. Oficialii campioanei contestă numirea lui Adrian Mutu

CFR Cluj stă pe un butoi de pulbere. Oficialii campioanei contestă numirea lui Adrian Mutu

Nelu Varga își dorește să îl numească pe selecționerul de la tineret, însă subalternii săi nu sunt de acord cu opțiunea patronului.  

Plecarea lui Dan Petrescu și căutarea unui înlocuitor pentru cel ce a cucerit trei titluri la rând a generat tensiuni în Gruia. Patronul își dorește să îl numească pe Adrian Mutu, acționarul minoritar Ștefan Gadola a propus varianta Miriuță, iar conducerea sportivă contestă numirea selecționerului de la tineret, notează Prosport

Problemele au început de la faptul că Adrian Mutu nu deține licența PRO, iar oficialii campioanei au atacat în trecut astfel de antrenori, un exemplu fiind Marius Croitoru de la FC Botoșani. Printre cei care sunt dispuși să plece dacă Adrian Mutu va fi numit pe banca tehnică sunt Marius Bilașco și Ioan Ivașcu. 

Mai mult, acționarul Ștefan Gadola a amenințat că oprește finanțarea, dar Nelu Varga îl va numi pe selecționerul de la tineret. 

Disputa dintre oficialii CFR-ului și Adrian Mutu ar fi pornit în urmă cu câteva luni când, aflat la o petrecere în Cluj, selecționerul de la U21 ar fi sunat un jucător al “feroviarilor” și i-ar fi dat indicații tactice.  

Comenteaza