CFR Cluj mai și cumpără, nu doar vinde. Cât e dispus să achite Varga pentru atacanul dorit în Gruia

CFR Cluj mai și cumpără, nu doar vinde. Cât e dispus să achite Varga pentru atacanul dorit în Gruia
| Foto: facebook.com/fcpyunik

"Feroviarii" se află în negocieri cu un vârf, care însă nu va avea drept de joc în UEFA Conference League.

Urmărit de șefii din Gruia de mai bine de o lună, Luka Juricic este privit drept omul ideal pentru atacul CFR-ului. Chiar dacă Nelu Varga este dispus să achite aproximativ 300.000 de euro în schimbul său, situația sa este una complicată.

Atacantul a evoluat și chiar a marcat pentru Pyunik Erevan în victoria contra estonilor de la JK Trans Narva, scor 2-0, din primul tur preliminar al UEFA Conference League. Așadar, Juricic nu va avea drept de joc pentru CFR Cluj în cupele europene.

"Vom fi o echipă puternică, o să vedeți, cu domnul Mandorlini. Din ce mi-au spus colegii de la club, suntem foarte aproape să transferăm un atacant, pe Luka Juricic, de la Pyunik, și un mijlocaș, un număr 6 din naționala Ghanei. Deocamdată nu vă pot spune numele lui", spunea Varga în urmă cu câteva zile.

Luka Juricic este un jucător care și-a demonstrat calitățile de marcator în ultmii ani. Atacantul a debutat cu gol în actualul sezon, iar în stagiunea precedentă a înscris de 22 de ori în 41 de apariții pentru Pyunik Erevan.

Comenteaza