CFR a pus ochii pe un jucător al campioanei. "Mi-ar plăcea să-l am"

CFR a pus ochii pe un jucător al campioanei.
CFR Cluj se gândește deja la perioada de transferuri din vară. Vasile Miriuță și-a manifestat interesul pentru un jucător al campioanei en-titre, Astra Giurgiu.

Conform digisport, "feroviarii" au pus ochii pe fostul internațional Daniel Niculae (34 ani). "Mi-ar plăcea să-l am pe Nico la Cluj, e un atacant foarte bun. Dintre toate echipele, Astra are cel mai bun lot. Săpunaru, Nico, Teixeira, Budescu, Lung... Au un prim 11 senzațional. Sunt printre favoriții la titlu", a spus antrenorul lui CFR Cluj, Vasile Miriuță, pentru sursa citată.

Daniel Niculae joacă pentru Astra din 2015, iar în actuala stagiune din Liga 1 a marcat 5 goluri în 15 apariții. El a câștigat titlul și supercupa cu giurgiuvenii în sezonul trecut. De-a lungul carierei, Niculae a mai cucerit un campionat (2002-03), două cupe (2002, 2006) și două supercupe (2002, 2003) cu Rapid. În stagiunea 2005-06, jucătorul român a ajuns în sferturile Cupei Uefa cu formația din Giulești.

La prima reprezentativă, Daniel Niculae a bifat 39 selecții, 9 goluri și o participare la Euro 2008, unde a evoluat în două partide. Contractul său cu Astra va expira la finalul sezonului.

 

 

Comenteaza