CFR a plecat într-un cantonament la Poiana Brașov » Galeria FOTO/VIDEO de la primul antrenament al lui Petrescu în Gruia

CFR a plecat într-un cantonament la Poiana Brașov » Galeria FOTO/VIDEO de la primul antrenament al lui Petrescu în Gruia
CFR Cluj a plecat, duminică, într-un cantonament la Poiana Brașov. Cu o zi înaintea acestui stagiu, Dan Petrescu a condus prima ședință de pregătire în calitate de antrenor al ”feroviarilor”.

Cantonamentul de la Brașov va fi primul pentru ardeleni din această vară și va dura până pe 21 iunie. În ultima zi a stagiului, CFR Cluj va susține un meci amical cu nou-promovata Sepsi Sfântu Gheorghe. În perioada 24 iunie - 7 iulie, este programat al doilea turneu de verificare al formației din Gruia, în Slovenia, la Maribor.

Sâmbătă, la stadionul din Gruia, Dan Petrescu a fost prezentat oficial de CFR în calitate de antrenor principal. În aceeași zi, "Bursucul" a condus și prima ședință de pregătire. Printre jucătorii prezenți la antrenament s-au numărat Mihai Mincă, Ciprian Deac, Laurențiu Rus, Răzvan Horj, Mario Camora sau Ovidiu Hoban.

Antrenamentul a fost urmărit de pe margine de președintele clubului, Iuliu Mureșan, și noul acționar majoritar, Marian Băgăcean, respectiv Bogdan Mara (manager sportiv) și Marius Bilașco (șef departament de scouting), aflați în tribune.

CFR i-a legitimat până acum pe atacanții Urko Vera și Marius Coman, fundașii Sasa Balic și Alexandru Vlad, și mijlocașul Ovidiu Hoban.

Comenteaza