Ce spune Adrian Mutu despre înlocuitorul său la CFR Cluj: "Se simte influența lui acolo"

Ce spune Adrian Mutu despre înlocuitorul său la CFR Cluj: "Se simte influența lui acolo"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul antrenor al formației din Gruia a comentat revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică a "feroviarilor".

Plecat de la CFR Cluj după doar 11 meciuri, Adrian Mutu a vorbit despre înlocuitorul său în Gruia, Dan Petrescu. Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a recunoscut că influența celui care a câștigat 4 titluri cu CFR încă se simte. Mai mult, Mutu e de părere că Petrescu va reveni la Cluj-Napoca abia după finalul sezonului.

"Dan Petrescu a făcut ceva extraordinar la CFR Cluj și se simte influența lui acolo, este și normal după cinci ani și cinci campionate. Este normal ca un antrenor să fie dorit și respectat într-un loc, mai ales că a făcut și rezultate.

Influența lui se simțea într-un mod pozitiv. Îl știu pe Dan, îl respect, mă înțeleg foarte bine cu el și am vorbit. Am fost recomandat de Dan Petrescu până să ajung la CFR, a fost și el întrebat despre o listă de antrenori care era acolo.

Și eu am fost întrebat la Rapid înainte să plec. Când ai o relație bună cu oficialii este normal să îți spui punctul de vedere. Nu știu dacă va veni până la sfârșit. Cred că va veni din vară, până atunci se relaxează cu familia pentru că a fost și el plecat.

Depinde foarte mult de ce lot va avea, și noi voiam să facem niște investiții de la anul. Trebuie să se facă investiții, dacă se vor găsi jucători. Anul acesta cred că FCSB nu poate să scape campionatul", a declarat Mutu pentru Fanatik.

Comenteaza