Ce se întâmplă cu biletele vândute la meciul România - Argentina: banii înapoi sau valabile la partida oficială cu Franţa

Ce se întâmplă cu biletele vândute la meciul România - Argentina: banii înapoi sau valabile la partida oficială cu Franţa
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că suporterii care şi-au achiziţionat deja bilet pentru amicalul România - Argentina au de ales între a păstra tichetul pentru meciul cu Franţa sau a-şi primi banii înapoi cu toate comisioanele aferente.

"S-au făcut eforturi uriaşe pentru acest meci amical şi din partea noastră şi din partea Primăriei. În plus, nu ne putem juca cu emoţiile suporterilor României. Peste 90 la sută dintre bilete s-au vândut, ele s-au tipărit, există deja în mod fizic iar de câteva zile se şi distribuie. În cazul în care Argentina refuză să vină, suporterii au de ales. Cei care doresc pot să îşi păstreze biletele pentru meciul cu Franţa din septembrie, dacă nu, li se vor returna banii. Bineînţeles, cu tot cu comisioanele aferente. Vom merge în pierdere, dar asta este, ne asumăm această responsabilitate", a explicat Mircea Sandu.

Asociaţia de Fotbal din Argentina (AFA) a anunţat, luni seară, pe site-ul oficial, că a decis suspendarea meciului amical cu România, programat la 10 august, la Bucureşti, după demiterea selecţionerului Sergio Batista. Meciul amical România - Argentina era programat la 10 august, la inaugurarea Arenei Naţionale.

Comenteaza