Ce salariu va încasa Edi Iordănescu în cel de-al doilea mandat în Gruia

Ce salariu va încasa Edi Iordănescu în cel de-al doilea mandat în Gruia
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Antrenorul de 42 de ani a bătut palma cu oficialii campioanei și va fi înlouitorul lui Dan Petrescu.

După ce în urmă cu mai bine de doi ani i-a condus pe “feroviari” pentru doar trei partide, tehnicianul revine pentru o nouă experiență la CFR Cluj. Șefii campioanei au negociat cu mai mulți antrenori, însă Edi Iordănescu a fost în cele din urmă ales pentru a continua munca lui Dan Petrescu.

Conducerea din Gruia l-a convins pe tehnician cu un salariu lunar de 15.000 de euro, dar și cu un bonus de 500.000 de euro pentru câștigarea titlului, notează Digisport. Înțelegerea dintre Iordănescu Jr. și CFR Cluj se întinde pe un an și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Un factor important în luarea deciziei a fost președintele Marian Copilu care a garantat pentru tehnician. În plus, Copilu i-a comunicat lui Varga că va pleca alături de antrenor dacă Iordănescu Jr. nu își va îndeplini obiectivele.

La fel ca și în cazul lui Dan Petrescu, patronul CFR-ului a introdus în contractul lui Edi Iordănescu o recompensă de un milion de euro în cazul unei calificări în grupele Ligii Campionilor.

Comenteaza