Ce mesaj a transmis Dan Petrescu conducerii din Gruia la finalul victoriei de la Sofia

Ce mesaj a transmis Dan Petrescu conducerii din Gruia la finalul victoriei de la Sofia
| Foto: sportulclujean.ro

CFR Cluj a debutat cu dreptul în noul sezon din Europa League: a câştigat cu 2-0 la Sofia, contra celor de la CSKA.  Însă la finalul partidei, Dan Petrescu s-a plâns de "subţirimea" lotului pe care îl are la dispoziţie.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a transmis un mesaj clar conducerii: mai are nevoie de jucători la mijlocul terenului.

"La mijloc suntem descoperiți. Cei 3 care au jucat astăzi sunt cam singurii din lot (n.r. Djokovic, Hoban și Păun). Mai e Itu, care e tânăr, și Pereira, care nu e locul lui acolo. Dacă nu pleca Bordeianu, eram cât de cât OK. Acolo e poziția unde îmi este mie cel mai frică", a declarat Dan Petrescu.

În sistemul 4-3-3, folosit de Dan Petrescu la CFR Cluj, pot evolua fotbaliştii menţionaţi de antrenorul campioanei, Djokovic, Hoban, Păun şi Itu. Pe lângă aceştia, "Bursucul" mai are câteva variante în lot. CFR Cluj a anunţat luni transferul mijlocaşului brazilian William Soares Da Silva, ultima oară legitimat la gruparea portugheză Gil Vicente.

În vârstă de 31 de ani, William Soares Da Silva a mai evoluat în cariera sa la echipe din Portugalia, precum Portimonense, Rio Ave, Uniao Madeira şi Arouca. Sud-americanul vine la Cluj să îl înlocuiască pe Mihai Bordeianu, transferat în Arabia Saudită.

Yacouba Sylla, în vârstă de 29 de ani, o altă variantă pentru postul de mijlocaş defensiv, și-a reziliat contractul cu CFR Cluj în urmă cu câteva zile.

Transferat de la Gaz Metan în vara trecută, Luis Aurelio este un alt mijlocaş central pe care Dan Petrescu îl are la dispoziţie. În acest sezon, portughezul a bifat un singur meci, cu Floriana, în preliminariile Europa League, transmite DigiSport.

Comenteaza