Ce l-a determinat pe Camora să rămână la CFR

Ce l-a determinat pe Camora să rămână la CFR
Impresarul lui Mario Camora (30 ani), Sergio Guedez, a dezvăluit ce l-a determinat pe căpitanul CFR-ului să rămână la echipa din Gruia.

Camora este cel mai vechi stranier din lotul "feroviarilor". A fost adus la Cluj în vara lui 2011, de către conaționalul Jorge Costa. Jucătorul lusitan a fost ofertat de mai multe formații în ultimul timp, dar căpitanul CFR-ului are alte planuri. În vara acestui an, fundașul de 30 ani și-a prelungit contractul pentru încă un sezon cu ardelenii.

"Și-a dorit să continue cu CFR Cluj, unde este liderul echipei și unde a avut evoluții care au atras privirile românilor pentru a-l naturaliza. A avut alte trei propuneri, unde ar fi putut obține mai mult decât la Cluj. Dar el a dorit mult să continue și să pună umărul la câștigarea de trofee", a spus impresarul Sergio Guedez, pe gsp.ro.

Cu peste 200 apariții și 5 goluri în tricoul echipei din Gruia, Mario Camora intenționează să rămână în România și după ce se va lăsa de fotbal.

"Mi-am oferit cariera acestei țări, iar România mi-a oferit în schimb tot ceea ce am", i-a spus Camora impresarului său.

În cei 6 ani petrecuți la CFR, Mario Camora și-a trecut în palmares un titlu (2012), o Cupă (2016) și o participare în grupele Uefa Champions League cu "feroviarii". Este cotat la 900.000 euro pe portalul transfermarkt.com.

Comenteaza