Căpitanul îşi motivează colegii. "Ne vom bate la titlu cu Steaua, Oradea şi Sibiu"

Căpitanul îşi motivează colegii.
Tudor Jucan a vorbit despre şansele la titlu ale U-BT.

Căpitanul echipei de baschet U-BT, Tudor Jucan, a declarat, luni, că este optimist în privinţa şanselor la titlu din noua stagiune. "Ne vom bate de la egal la egal cu Steaua, Oradea şi Sibiu. Aici luăm în calcul şi Piteştiul sau Mureşul. Avem un lot bun şi echilibrat, cu poftă de muncă şi de trofee", a spus jucătorul de 33 ani pentru site-ul oficial al clubului.

Formaţia lui Mihai Silvăşan se pregăteşte de al treilea turneu de pregătire dinaintea Supercupei cu Oradea, din 15 septembrie: "Obiectivul nostru este să progresăm cu fiecare meci pe care îl jucăm, pentru că în scurt timp vor veni şi partidele oficiale. E ultima noastră ocazie de a ne pune la punct din punct de vedere fizic".

Jucan revine pe teren după şase luni de absenţă: "A fost foarte greu să stau pe bancă, mai ales când vedeam că sunt probleme în apărare şi la recuperări. Am avut o perioadă de antrenament lungă şi dificilă, fiindcă am schimbat total modul de pregătire. Acum îmi doresc să fiu sănătos şi să-mi pot ajuta colegii în atingerea obiectivelor".

Căpitanul "studenţilor" merge pe mâna fostului secund al lui Marcel Ţenter. "Silvăşan este un antrenor tânăr şi ambiţios, are un sistem bun de joc, pe care vrem să-l urmăm. În această perioadă, a cerut foarte mult de la noi şi am răspuns destul de bine. Sper să avem un sezon reuşit, îmi doresc asta şi pentru el", a declarat Jucan.

Baschetbalistul de la "U" a comentat şi şansele Naţionalei la EuroBasket 2017. "Nu va fi uşor. Suntem calificaţi la această competiţie şi trebuie să arătăm de ce suntem capabili. Eu cred că putem face faţă în grupă cu jucătorii pe care îi avem", a adăugat jucătorul care măsoară 1.98 m înălţime.

Acesta a transmis şi un mesaj pentru suporterii echipei: "Îi aşteptăm în număr cât mai mare la Polivalentă. Avem nevoie de ei, promit că o să dăm totul pe teren".

Actualul căpitan de la U-BT a mai evoluat, de-a lungul carierei, la Gaz Metan Mediaş şi BC Mureş. Din 2008 şi până astăzi a strâns peste 200 apariţii în Liga Naţională.

Comenteaza