Cadu şi Viorel Dinu, lideri în Liga I la goluri marcate din penalty. Vezi statistica echipelor clujene

Cadu şi Viorel Dinu, lideri în Liga I la goluri marcate din penalty. Vezi statistica echipelor clujene
Căpitanul echipei CFR Cluj, Ricardo Cadu şi Viorel Dinu, de la Universitatea Cluj, au înscris cele mai multe goluri din penalty în primele 19 etape ale Ligii I, conform unei statistici realizate de Comisia de Istorie şi statistică a Federaţiei Române de Fotbal.

Ricardo Cadu, de la CFR Cluj şi Viorel Dinu, de la Universitatea Cluj, au marcat câte 4 goluri din penalty, în primele 19 meciuri ale sezonului 2012-2013 din Liga I, conform unei analize realizată de Comisia de Istorie şi statistică a Federaţiei Române de Fotbal, publicată pe site-ul oficial al FRF.

Rui Pedro şi Kapetanos, de la CFR se numără între jucătorii care au obţinut cele mai multe penalty-uri, câte 3, alături de Batin (FC Braşov) şi Surdu (Rapid), de altfel şi ei foşti jucători ai echipei „feroviare". Kapetanos a reuşit şi cele mai multe mai multe goluri cu capul, 4.

CFR a utilizat în primele 19 etape ale Ligii I 20 de fotbalişti străini, cei mai mulţi dintre echipele din Liga I. Universitatea Cluj a apelat la rândul său la serviciile a 8 fotbalişti străini.

Atât CFR Cluj, cât şi Universitatea sunt printre cele cinci echipe, alături de Rapid, Steaua şi Petrolul, care nu au avut niciun debutant autohton în primele 19 etape.

Universitatea Cluj punctează la capitolul cele mai multe înfrângeri, 4, la fel ca CSM IaşiS şi CS Severin. În schimb CFR-iştii se laudă cu cele mai multe victorii în deplasare, 5, la fel ca Steaua şi Astra Giurgiu.

Universitatea Cluj este alături de FC Braşov una din echipele la care antrenorii cu rol interimar, Marius Popescu şi Adrian Szabo, au fost repuşi în drepturi după ce la un moment dat au fost înlăturaţi.

„U" este lider la antrenorii utilizaţi în această ediţie de campionat: Claudiu Niculescu - etapa 1, Cristian Dulca - et. 2-10, Marius Popescu - et. 11-14, Marius Şumudică - et. 15, Marius Popescu - din etapa a 16-a.

Trei fotbalişti de la CFR Cluj, Mincă, Kivuvu şi Sergiu Buş, respectiv 5 de la „U" Cluj, Matache, D. Gafiţa, Amparis, Samoilă şi Calcan au luat loc doar pe banca de rezervă în primele 19 meciuri din actualul sezon al Ligii I, fără a evolua.

Statisticile complete după pirmele 19 etape din Liga I sunt disponibile pe site-ul FRF.

 

Comenteaza