Burleanu îl vrea cu orice preț pe Dan Petrescu. Șeful FRF a venit la Cluj să negocieze cu antrenorul CFR-ului

Burleanu îl vrea cu orice preț pe Dan Petrescu. Șeful FRF a venit la Cluj să negocieze cu antrenorul CFR-ului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele Federației, alături de directorul tehnic Mihai Stoichiță au sosit la Cluj-Napoca pentru a-l convinge pe tehnicianul campioanei să preia echipa națională.

După ce a fost refuzat de Răzvan Lucescu și Gică Hagi, Răzvan Burleanu s-a reorientat rapid. Porivit Digisport, șeful FRF a ajuns la Cluj-Napoca și va negocia cu Dan Petrescu pentru postul de selecționer, la doar câteva zile după ce antrenorul anunțase că nu a fost contactat de nimeni din Federație.

“Despre acest subiect aș vrea să spun că nu m-a căutat nimeni și că nu m-am întâlnit cu nimeni de la Federație. Punct! Am fot clar. Nici conducerea nu mi-a transmis nimic”, a declarat Dan Petrescu înaintea jocului cu Academica Clinceni.

Totuși, situația pare să se fi schimbat, iar antrenorul campioanei are șanse mari să devină selecționer. Una dintre piedicile importante în realizarea mutării este clauza de reziliere de 600.000 de euro pe care Petrescu o are la CFR Cluj.

De-a lungul carierei, tehnicianul le-a pregătit pe Sportul Studențesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Târgu Mureș, JIangsu Suning, Al-Nasr, CFR Cluj, Guizhou Hengfeng și Kayserispor. 

Patru titluri în Liga 1, o Supercupă a României și o Cupă a Chinei sunt trofeele din palmaresul lui Dan Petrescu. 

loading...
Comenteaza