Boc nu ia în seamă zvonurile despre schimbarea lui Petrea: "Nu discut toate bârfele"

Boc nu ia în seamă zvonurile despre schimbarea lui Petrea: "Nu discut toate bârfele"
| Foto: facebook.com/EmilBoc

Primarul își propune să ignore toate informațiile legate de o posibilă schimbare de antrenor la Universitatea Cluj.

Emil Boc a anunțat că nu mai dorește să discute despre situația lui Toni Petrea și speră ca echipa să aibă liniște în viitor pentru a putea pregăti cât mai bine partidele care urmează în Superligă.

"Lăsați clubul în pace, să își vadă de treabă. Toată zvonistica asta, alimentată de habar nu am cine, nu mă interesează și o ignor. Avem echipă care a demonstrat că e capabilă să obțină rezultate bune, avem antrenor care a avut deja rezultate.

Nu discut toate bârfele. Nu suntem nici rău, nici bine, suntem în grafic. Toată lumea trebuie să se concentreze pe obiectiv", a declarat Emil Boc la post de radio local.

Înainte de partida cu Dinamo, primarul a prevăzut un joc complicat, însă i-a felicitat pe "studenți" pentru punctul obținut la Mediaș contra nou-promovatei.

"Spuneam că va fi un meci complicat și că Dinamo nu e cea din meciul cu Sepsi. Nu mi-aș fi dorit să am dreptate, a fost un meci extrem de complicat. Îi felicit pe băieți pentru că au reușit să termine la egalitate.

Sper să stea motivați și conectați pe viitor. Nu vin meciuri ușoare nici la Galați nici la Cluj. Ei știu că suntem alături de ei și trebuie să dea tot pe teren", a spus primarul.

Comenteaza