Bilaşco, despre datoriile clubului CFR Cluj faţă de campioni

Bilaşco, despre datoriile clubului CFR Cluj faţă de campioni

Se pare că fotbaliștii lui Dan Petrescu nu ar mai fi primit bonusurile de victorii din luna martie, situație care naște nemulțumiri în lot. Datoriile clubului CFR Cluj către propriii campioni nu mai pot fi ascunse deoarece au fost deja îndelung mediatizate.

Directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, Marius Bilașco a încercat să limpezească lucrurile. Oficialul campioanei a recunoscut că există întârzieri, însă nu este vorba despre sume imense. Acesta a precizat că jucătorii ar fi primit chiar mai repede unele prime de meci, deşi scadenţa este de 30 octombrie 2020.

”Există o datorie la jucători, o întârziere de 10-12 zile, care cred că se va achita în această săptămână. Primele de meci trebuie achitate până la 30 de octombrie 2020, conform contractelor. Dacă patronul a dorit să dea o parte din bonusuri la finalul anumitor luni, a fost doar dorința lui. A vrut el să facă asta. Sunt șase sau șapte prime neplătite către jucători.

Toți jucătorii și-au luat mereu toate bonusurile, de trei ani de zile, de când sunt eu la CFR Cluj. Pe luna aprilie se va lua în condițiile în care echipa se va califica în grupele unei competiții europene. A fost o înțelegere cu fotbaliștii, împreună cu conducerea. Majoritatea jucătorilor au fost la întrunire și au fost de acord. Restul lunilor sunt achitate, inclusiv mai”, a explicat Bilașco la DigiSport.

Marius Bilașco a amintit și cazurile lui Damjan Djokovic și al lui Kevin Boli, doi dintre fotbaliștii care acuză clubul că nu și-a plătit oamenii care au câștigat titlul. ”Djokovic e un caz aparte. A fost o datorie către el, care a fost achitată, din ce știu. Nu e în pericol să devină liber de contract sau să plece la FCSB. Mai are doi ani cu CFR Cluj. Kevin Boli e jucătorul nostru, am plătit bani pe el. Am activat clauza de cumpărare. Nu văd ce probleme ar fi cu el”, a mai explicat oficialul de la CFR.

Comenteaza