Baschet masculin: Derby-ul campionatului se joacă la Cluj. Absență importantă pentru U-BT la meciul cu Steaua

Baschet masculin: Derby-ul campionatului se joacă la Cluj. Absență importantă pentru U-BT la meciul cu Steaua
Echipa lui Silvășan va primi vizita Stelei duminică, 29 ianuarie 2017, de la ora 18:00, la Sala Polivalentă, într-o partidă din etapa cu numărul 18 a Ligii Naționale.

"Suntem înaintea unui meci foarte important, e jocul pentru locul 1 înaintea grupei 1-6 şi sper că vom face un joc bun şi vom câştiga, acesta este singurul meu obiectiv. Din păcate, la acest meci vom evolua fără Max Pustozvonov, care a suferit o mică accidentare şi va lipsi 10-12 zile, încă nu ştim exact cât. Însă, eu am foarte mare încredere în băieţi și sunt convins că vor da tot ce au mai bun în ei ca să câştige", a declarat antrenorul Universității, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

"Este un duel important pentru noi, întâlnim Steaua, iar acest gen de meciuri sunt întotdeauna de mare luptă. Sunt echipe bune şi va fi o luptă din prima până în ultima secundă. Ne va lipsi Max, dar noi, ceilalţi, vom munci și mai mult pentru a suplini absența sa, sperăm să se refacă cât mai repede şi să revină alături de noi", a spus jucătorul "studenților", Kyndall Dykes.

”Studenții” ocupă locul 1 în acest moment, cu 28 puncte, având un bilanț de 13 victorii și doar 2 înfrângeri. Steaua se află pe 2, cu un punct mai puțin, 12 meciuri câștigate și 3 pierdute. În ultima rundă, clujenii au învins detașat BCM Baia Mare, scor 91-62, iar formația din capitală a trecut cu 94-81 de Phoenix Galați.

U-BT Cluj - Steaua CSM EximBank se joacă duminică, de la ora 18:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Meciul va putea fi urmărit și la televizor, pe Digisport. În tur, elevii lui Silvășan s-au impus cu 95-84 pe terenul formației bucureștene.

Informații despre bilete AICI.

Comenteaza