AS Roma ar putea juca pe Cluj Arena

AS Roma ar putea juca pe Cluj Arena
Stadionul din Cluj ar putea găzdui meciuri din Europa League.

Astra îşi va disputa următorul meci de campionat, cu Gaz Metan Mediaş, pe Cluj Arena, din cauza problemelor cu stadionul din Giurgiu. Tot aici s-ar putea desfăşura şi două dintre partidele de acasă ale giurgiuvenilor din grupele Europa League, scriu jurnaliştii de la ProSport.

Suprafaţa de joc de pe terenul din Giurgiu nu a fost omologată pentru meciurile din cupele europene, iar echipa lui Marius Şumudică va trebui să găsească o altă locaţie pentru organizarea lor. Prima partidă, cu Austria Viena, se va juca pe Naţional Arena. Giurgiuvenii ar fi dorit să mute şi această întâlnire la Cluj, dar formaţia austriacă şi-a rezervat deja zborul şi cazarea la Bucureşti.

Însă, după confruntarea cu vienezii, de joi, campioana României se va muta pe Cluj Arena. Motivul principal este reprezentat de preţul chiriei, care e de trei ori mai mic în comparaţie cu cel de pe Naţional Arena. Oficialii stadionului din Parcul Central cer aproximativ 7500 euro pentru găzduirea unui meci.

Dacă va juca aici, Astra Giurgiu va aduce în inima Ardealului o veche cunoştinţă a celor de la CFR Cluj. E vorba de formaţia italiană AS Roma. Meciul respectiv este programat pentru 8 decembrie 2016. Cu o lună înainte, giurgivenii vor întâlni campioana Cehiei, Viktoria Plzen. Această partidă va avea loc pe 3 noiembrie.

Comenteaza