Arlauskis nu mai prinde finalul sezonului în Gruia

Arlauskis nu mai prinde finalul sezonului în Gruia
| Foto: gsp.ro

Giedrius Arlauskis (32 de ani) nu a jucat în meciul pe care CFR Cluj l-a câștigat în deplasare la Botoșani, scor 0-2, fiind accidentat, dar va pleca de la campioana României înainte de finalul sezonului în curs, scrie Digi Sport.

Lituanianul a semnat deja de ceva vreme cu noua sa echipă Al Shabab, din Arabia Saudită. Tehnicianul Dan Petrescu și-ar fi dorit ca Arlauskis să mai rămână la CFR până la finalul sezonului extins, numai că semnarea contractului îl obligă pe ”Arla” să se deplaseze la noua echipă de la 1 iulie.

Singura variantă ca portarul să mai stea la gruparea din Gruia ar fi ca granițele Dubaiului să nu se deschidă până atunci. Oficialitățile din Dubai au decis în această perioadă anularea tuturor zborurilor din cauza pandemiei de coronavirus care a pus stăpânire și pe lumea arabă.

Cei de la Al Shabab ar vrea să-l folosească pe ”Arla” încă de la reluarea sezonului, mai ales că se află într-o formă foarte bună din punct de vedere fizic. Se vor mai disputa opt etape din sezonul actual. Și antrenorul Luis Garcia se află momentan la el acasă, în Spania, și nu știe nici el când va reajunge la echipă.

Comenteaza