ANALIZA OM CU OM. Evoluţia "Şepcilor roşii" în meciul cu Sticla Arieşul Turda

ANALIZA OM CU OM. Evoluţia
"U" Cluj a remizat pe terenul formaţiei Sticla Arieşul Turda, scor 2-2, sâmbătă, în etapa cu numărul şase din Liga a IV-a. ZIUA de CLUJ vă prezintă o analiză a celor 13 jucători utlizaţi de Marius Popescu.
">

CRISTIAN MAN - 5

Cristian Man a apărat de patru ori poarta "studenţilor" în actuala stagiune. Evoluţiile sale au fost destul de bune. În ultima etapă, însă, a contribuit într-o oarecare măsură la primul semieşec al Universităţii din acest sezon, 2-2 cu Sticla Arieşul Turda. Până acum, goalkeeperul de 22 ani a primit 4 goluri.

FLORIN FIZEŞAN - 5

Fundaşul de 25 ani este jucător de bază în banda dreaptă a defensivei "studenţilor". El a evoluat în toate partidele "Şepcilor roşii" din actualul campionat. Prestaţia din meciul cu Arieşul Turda a fost satisfăcătoare. A avut, însă, şi un moment de nesiguranţă. În minutul 18, Fizeşan a fost aproape de autogol, dar Man a reuşit să respingă mingea în corner.

OCTAVIAN ABRUDAN - 6

Octavian Abrudan este cel mai experimentat fotbalist din apărarea "alb-negrilor". Fundaşul de 32 ani a jucat în prima ligă atât cu Universitatea, dar şi cu Steaua, FC Braşov sau Gloria Bistriţa. El are şi câteva prezenţe în cupele europene. Prestaţia din meciul cu Arieşul a fost bună. Abrudan a fost titular în toate meciurile jucate până acum şi a reuşit să înscrie un gol.

RAREŞ CÎNDEA - 5

Cîndea este un alt fotbalist de bază din defensiva Universităţii. Evoluţiile sale de până acum au fost constante. Fundaşul central de 21 ani a greşit, însă, la cel de-al doilea gol primit de "studenţi" în egalul cu Arieşul Turda, scor 2-2. Alături de Hîmpea, e singurul jucător din campionatul trecut care a rămas la "U".

DARIUS HÎMPEA - 6

Jucătorul de 21 ani a fost integralist în toate cele cinci meciuri din sezonul curent. Evoluţia din meciul cu Arieşul Turda, de sâmbătă, a fost destul de bună. Hîmpea şi-a susţinut colegii din linia de mijloc cu pase şi centrări precise.

GABRIEL GIURGIU - 6

Giurgiu este căpitanul Universităţii şi totodată, un bun coordonator de joc la mijlocul terenului. Este singurul fotbalist de la "U" care a evoluat în Champions League. Această oportunitate i s-a ivit în sezonul 2011-2012, pe când se afla la Oţelul Galaţi. Colaborează foarte bine cu fundaşul Octavian Abrudan, dar şi cu mijlocaşul ofensiv Dorin Goga.

RĂZVAN MOŞUŢI - 6

Moşuţi (18 ani) a devenit prima opţiune a lui "Papi" pe postul de mijlocaş central, după accidentarea lui Păcurar. Până acum, tânărul jucător s-a dovedit a fi o bună alternativă în locul veteranului de 34 ani. În meciul cu Arieşul Turda, Moşuţi a fost aproape de gol (`73), când a şutat puţin pe lângă poartă din marginea careului.

BRIAN LEMAC - 6

Lemac este golgheterul Universităţii din acest sezon, cu 8 reuşite. 7 dintre ele au fost înscrise în primele două etape. Sâmbătă, mijlocaşul de 21 ani nu a mai reuşit să înscrie. În minutul 10, a fost foarte aproape de gol, dar şutul său a fost reţinut de portarul advers. Este unul dintre cei mai talentaţi jucători de la "U". A fost schimbat în minutul 57, în locul său intrând Iuliu Haţiegan.

DORIN GOGA - 7

Dorin Goga este singurul fotbalist de la "U" care a reuşit să înscrie în toate cele cinci meciuri din acest sezon. Mijlocaşul de 32 ani a marcat de şase ori şi are o medie de un gol pe meci. Prestaţia sa din meciul cu turdenii a fost foarte bună. La scorul de 0-1, Goga a restabilit egalitatea cu un gol spectaculos. El a mai avut o şansă de a puncta şi în minutul 19, dar şutul său a fost reţinut de portarul advers.

MĂDĂLIN BERCEA - 7

În disputa cu Arieşul Turda, Bercea (21 ani) a avut două ocazii de gol. Prima şansă s-a ivit în minutul 14, într-o situaţie de unu la unu. La cea de-a doua fază, Mădălin Bercea a tras milimetric pe lângă poarta adversă. Tânărul jucător a oferit, de asemenea, o pasă care se putea finaliza cu gol lui Brian Lemac (`13). În acest sezon, Bercea a înscris 4 goluri pentru "studenţi".

ADRIAN PINTEA - 6

Acum două etape, Pintea a realizat un hatt-trick în partida cu Unirea Floreşti, câştigată cu 9-1 de "Şepcile roşii". În egalul de la Turda, jucătorul de 17 ani a evoluat ca vârf împins. Chiar dacă nu a reuşit să înscrie din nou, tânărul fotbalist a impresionat prin ambiţia şi tehnica sa. Pintea a fost foarte aproape de a marca în minutul 58, când a reluat pe lângă poartă o centrare venită de la Bercea. A fost înlocuit cu Andrei Paşca, în minutul 86.

IULIU HAŢIEGAN - 7

Haţiegan poate evolua atât pe postul de mijlocaş, dar şi ca vârf împins. În urmă cu două etape, fotbalistul de 18 ani a realizat o dublă în victoria cu Unirea Floreşti, scor 9-1. Sâmbătă, Haţiegan a fost decisiv pentru "studenţi". În minutul 71, tânărul jucător a înscris pentru 2-2, contribuind la evitarea primei înfrângeri a Universităţii din acest sezon.

ANDREI PAŞCA - fără notă

Fotbalistul de 17 ani a intrat pe teren în minutul 86, în locul lui Adrian Pintea. Nu a avut suficient timp ca să se evidenţieze, dar este un jucător tânăr şi promiţător.

Comenteaza