ANALIZA OM CU OM. Cum au jucat elevii lui Miriuţă în înfrângerea cu Târgu-Mureş

ANALIZA OM CU OM. Cum au jucat elevii lui Miriuţă în înfrângerea cu Târgu-Mureş
CFR Cluj a fost eliminată, miercuri, de ASA Târgu-Mureș, din Cupa Ligii Adeplast. După 1-1 în timpul regulamentar, oaspeții s-au impus cu 5-4 la penalty-uri. ZIUA de CLUJ vă prezintă o analiză a celor 14 jucători utilizați de antrenorul Vasile Miriuță.

TRAIAN MARC - 5

Goalkeeperul de 33 ani nu a mai apărat buturile "feroviarilor" de la înfrângere cu Botoșani (1-3), din 30 iulie. În tot acest timp, a fost a doua opțiune a lui Miriuță, după Mihai Mincă. În partida de miercuri, a revenit pe teren, iar prestația sa a fost, în general, bună. Cu toate acestea, a greșit la faza deschiderii scorului, în minutul 64. A avut, însă, și o intervenție salvatoare la lovitura liberă executată de Gabi Mureșan, în minutul 108.

TIAGO LOPES - 6

Fundașul portughez continuă să fie un jucător de bază în aripa dreaptă a defensivei. În minutul 51, Lopes a fost aproape de a înscrie, trimiţând mingea în bară. Tot el a contribuit și la faza golului egalizator. În minutul 83, fotbalistul de 27 ani i-a oferit o centrare lui Cristi Bud, care a reluat balonul în poartă. Putea fi omul meciului, dar a ratat un penalty la loviturile de departajare.

IONUȚ LARIE - 4

Fundașul de 29 ani a avut o evoluție sub aşteptări în disputa cu ASA, din Cupa Ligii. Nu a întâmpinat probleme serioase din partea vârfului de la oaspeți, Romeo Surdu. A greșit, însă, la faza golului înscris de oaspeți, când l-a scăpat din marcaj pe Kuku. În repriza secundă, a primit un cartonaș galben.

ANDREI MUREȘAN - 5

Împreună cu Larie, a reușit să-l blocheze pe unicul vârf al celor de la ASA, Romeo Surdu. Este un jucător tehnic și agresiv. A transformat un penalty pentru CFR la loviturile de departajare.

ANDREI PETELEU - 5

Jucătorul de 24 ani a devenit prima opțiune a lui Miriuță pe postul de fundaș stânga, după accidentarea lui Camora. În meciul cu Târgu-Mureș, nu a avut o prestație foarte convingătoare.

LAURENȚIU RUS - 5

Mijlocașul care a evoluat ultima dată pentru FC Voluntari s-a aflat la primul meci în tricoul "vișiniu", bifând toate minutele întâlnirii cu ASA. În minutul 27, Rus a avut o mare ocazie de gol, după un șut în bară de la 25 metri. La loviturile de departajare, a ratat penalty-ul decisiv pentru CFR. Cu toate acestea, evoluția sa, per total, a fost destul de bună.

FILIPE NASCIMENTO - 5

Francezul de 21 ani a avut o evoluție modestă în partida de miercuri. La loviturile de departajare, a reușit să transforme primul "11" metri al "feroviarilor". Este, însă, un fotbalist tânăr și de perspectivă. Nascimento a prins toate minutele confruntării de miercuri.

ALEXANDRU CHIRIȚĂ - 5

Meciul cu ASA Târgu-Mureș, din Cupa Ligii, a fost primul pentru Chiriță la CFR. Mijlocașul de 20 ani nu a reușit să se evidențieze prea mult. Este, însă, un jucător promițător și ambițios. A ieșit de pe teren în minutul 57, fiind schimbat cu Sergiu Negruț.

JUAN CARLOS - 5

Spaniolul de 25 ani a jucat modest. Față de returul sezonului trecut, când a înscris 6 goluri, acum se află într-o scădere de formă. În minutul 31, Ruiz a reușit să scape singur cu portarul Mingote, dar a fost ajuns din urmă și deposedat de Gabi Mureșan. A fost schimbat în minutul 78 cu Laszlo Hodgyai.

BRYAN NOUVIER - 5

Mijlocașul francez nu a avut o evoluție foarte convingătoare. Fără acțiuni periculoase la poarta adversă și fără pase sau centrări precise către colegii din atac. A fost înlocuit cu Alexandru Neagu în minutul 71.

CRISTI BUD - 6

Atacantul de 31 ani a fost unul din cei mai buni jucători ai "feroviarilor". Bud a avut o șansă de gol în minutul 20, iar în minutul 83 a restabilit egalitatea de pe tabelă după ce echipa sa fusese condusă cu 1-0. Este al doilea meci consecutiv în care marcheză, după remiza (1-1) cu ACS Poli Timișoara, din 27 august. A transformat un penalty pentru CFR la loviturile de departajare.

SERGIU NEGRUȚ - 5

Mijlocașul de 23 ani a intrat pe teren în minutul 57, în locul debutantului Alexandru Chiriță. Nu a reușit să se remarce prea mult. Cu toate acestea, este încă un jucător destul de tânăr și care poate crește pe termen lung. Negruț este cel mai vechi fotbalist din lotul "feroviarilor". El se află la CFR din 2010.

ALEXANDRU NEAGU - 5

Mijlocașul adus de la Academica Clinceni a fost introdus pe teren în minutul 71, în locul francezului Nouvier. Nu a avut prea mult timp ca să se remarce, dar este un jucător tânăr și de perspectivă. Poate fi oricând o alternativă pentru postul de mijlocaș stânga. La loviturile de departajare, a reușit să transforme un penalty pentru CFR.

LASZLO HODGYAI - 5

Fotbalistul de 24 ani l-a înlocuit pe Juan Carlos Ruiz în minutul 78. Nu a avut suficient timp ca să iasă în evidență. Este, însă, un fotbalist promițător și care poate evolua atât pe postul de mijlocaș ofensiv, cât și pe cel de atacant.

Comenteaza