Alin Tişe îl ia în colimator pe Dragnea pe subiectul „naţionala de fotbal pe Cluj Arena"

Alin Tişe îl ia în colimator pe Dragnea pe subiectul „naţionala de fotbal pe Cluj Arena
Senatorul liberal clujean s-a supărat pe Liviu Dragnea, după o declaraţie a liderului PSD legată de locul unde se va disputa meciul de fotbal dintre România şi Spania.

„Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri, la Bistrița, că primarul interimar al Capitalei " își bate joc de o țară întreagă" prin faptul că nu își asumă redeschiderea Arenei Naționale și, astfel, determină mutarea echipei naționale din București. Dragnea se înscrie în rândul acelora care jignesc clujenii și Cluj Arena. Dupa fotbaliști si decidenți din fotbal care au jignit clujenii, acum președintele PSD face la fel. Este inadmisibil!", a afirmat senatorul PNL de Cluj Alin Tişe, într-un comunicat de presă.

Alin Tişe este de părere că „jucarea meciurilor echipei naționale doar în București este de fapt o bătaie de joc la adresa românilor!"

Stadionul Cluj Arena a fost finalizat în timpul mandatului lui Alin Tişe de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, în 2011. Senatorul liberal a mai transmis un mesaj preşedintelui PSD: „Le repet domnului Dragnea și PSD-ului, cu subiect și predicat: mutarea meciului România-Spania la Cluj nu este o "rușine" și nici o "bătaie de joc", ci, din contră, este un semn de unitate națională! Solicit public președintelui PSD să-și ceară scuze clujenilor pentru afirmațiile făcute!"

"Este inadmisibilă reacţia primarul interimar al Capitalei! Este un om care nu ştiu cum a aterizat acolo... prin nişte jocuri politice dâmboviţene, dar este inadmisibil ca un asemenea personaj să mute practic echipa naţională din Bucureşti", a declarat, vineri, în Bistriţa-Năsăud, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, citat de corespondentul Mediafax.

"I s-au transmis - am înţeles de la Federaţie, am vorbit şi eu cu Federaţia Română de Fotbal - toate documentele. Cred că este rea-credinţă sau neştiinţă, sau şi una şi alta, dar este păcat că am ajuns în situaţia asta. Vorbim de nişte materiale care sunt agrementate în Germania, am înţeles că este vorba de materiale care au coeficient de siguranţă în ceea ce priveşte rezistenţa la foc mai mari decât există în normele noastre. Şi atunci nişte funcţionari şi nici măcar nu pot să-i spun primar interimar, un domn care gestionează biroul primarului general în această perioadă, au hotărât că Arena Naţională trebuie închisă. Este cel mai frumos cadou din România şi care chiar îndeplineşte normele legale şi îşi bate joc de o ţară întreagă", a spus Dragnea, aflat, vineri seara, în comuna Budacu de Jos din judeţul Bistriţa-Năsăud, citat de Mediafax.

 

Comenteaza