Alex Chipciu, dezvăluiri despre mentalitatea lui Dan Petrescu: “Am pierdut un amical și a fost ca și cum am fi pierdut finala Champions League”

Alex Chipciu, dezvăluiri despre mentalitatea lui Dan Petrescu: “Am pierdut un amical și a fost ca și cum am fi pierdut finala Champions League”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Noul mijlocaș al CFR-ului a vorbit despre presiunea pe care tehnicianul o pune pe echipa sa și a detaliat diferența de abordare dintre Belgia și România.

Sosit la începutul lui 2020 în Gruia, internaționalul român a apucat să evolueze într-o singură partidă oficială în tricoul vișiniu. Dan Petrescu crede că mijlocașul nu este încă 100% pregătit fizic, după o perioadă îndelungată în care nu a evoluat la echipele de club. În perioada suspendării pe fondul pandemiei de coronavirus, Chipciu se pregătește individual, însă a vorbit și despre primele luni la CFR.

Fostul mijlocaș de la Anderlecht a dezvăluit că tehnicianul tratează fiecare partidă ca pe una decisivă, chiar și pe cele amicale. Chipciu a oferit și detalii despre diferența de mentalitate ale jucătorilor din Belgia și a celor din România.

“La Dan Petrescu am văzut dorința nebună de a câștiga orice meci. Am văzut la un amical asta. Am pierdut meciul și am văzut ce dezastru a fost pentru Dan Petrescu. A fost ca și cum am fi pierdut finala Champions League. În Belgia era altfel. Dar la noi, în România, trebuie să pui presiune pe jucători, să nu se relaxeze. Există riscul ăsta la români”, a declarat Chipciu la Digisport.

Comenteaza