A venit din Franța ca să dea probe la ”U” | Cum este descris O'Neil Dintrich de Sabău

A venit din Franța ca să dea probe la ”U” | Cum este descris O'Neil Dintrich de Sabău
Managerul sportiv al Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a oferit primele impresii despre O'Neil Dintrich (20 ani). Tânărul atacant a sosit în această săptămână din Franța pentru a da probe la ”studenți”.

Sâmbătă, O'Neil Dintrich a îmbrăcat pentru prima dată tricoul "Șepcilor roșii”, în amicalul cu Cetatea Deva (Liga a III-a), din Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, pe care Universitatea l-a câștigat cu 2-0. Puștiul adus de la Jarville (Liga a IV-a franceză) a fost introdus de antrenorul Marius Popescu în repriza secundă.

"O'Neil mi-a fost recomandat de cineva și l-am adus în probe pentru o lună. A venit gratis, fără nicio obligație. Și-a plătit singur biletul de avion. Pare un tânăr serios. S-a descurcat bine în primul său meci, dar aștept mai mult de la el. O să iau o decizie în privința lui cam în trei săptămâni. De alte întăriri nu cred că mai avem nevoie. Echipa e deja formată. Multe discuții le-am purtat încă din luna februarie, plus că mai avem și jucătorii aflați în probe", a declarat Sabău pentru ZIUA de CLUJ.

Oficialul Universității a clarificat și situația senegalezului Baba Ndaw Seck, fotbalist crescut de Brescia. Atacantul de 21 ani a evoluat trei luni la "U" Cluj, marcând 4 goluri în returul din Liga a IV-a. Jucătorul african a părăsit echipa după ce i-a expirat permisul de ședere în România. El a evoluat ultima dată pentru "studenți" în 13 mai, în victoria 12-0 cu Industria Sârmei Câmpia Turzii, unde a marcat un gol.

"Seck nu se mai întoarce. S-a înțeles cu o echipă din liga a doua portugheză (Varzim - n. red.)", a adăugat Sabău.

Comenteaza