Video Foto Șofer beat și cu permisul suspendat, încătușat pe Calea Moților. CINCI polițiști au intervenit în forță

Un șofer beat și cu permisul suspendat a intrat, marți seara, pe sens interzis pe banda dedicată autobuzelor, în centrul Clujului, punând în pericol atât pe el cât și pe ceilalți participanți la trafic.

Polițiștii clujeni au oprit, la data de 26 martie, în jurul orei 20.15, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Florești, pe strada Calea Moților înspre zona centrală.

Bărbatul a venit cu mașina de pe Calea Moțior, iar în loc să facă dreapta în dreptul Primăriei Cluj-Napoca pe strada Petru Maior, și-a continuat drumul pe sens interzis spre strada Memorandului.

"La intersecția cu strada Petru Maior, conducătorul auto nu ar fi respectat semnificația indicatorului «Acces interzis», fapt pentru care a fost oprit. Echipajul polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca l-a testat cu aparatul etilotest, bărbatului rezultându-i o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice. Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat", a transmis IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comenteaza