Cantina Mitropoliei, „raiul” mâncării ieftine. Blogger clujean: „Toate la prețul imbatabil de...” / „Profitul îl așteaptă în ceruri”

Cantina Mitropoliei, „raiul” mâncării ieftine. Blogger clujean: „Toate la prețul imbatabil de...” / „Profitul îl așteaptă în ceruri”

Un cunoscut blogger clujean oferă un „easter egg” al municipiului și ne dezvăluie faptul că la Cantina Mitropoliei putem mânca preparate consistente la prețuri accesibile.

În general, Cluj-Napoca nu este deloc cunoscut drept un oraș cu prețuri mici. De la imobiliare până la nivelul de trai, toate sunt scumpe. Totuși, există și locuri accesibile în orașul de pe Somes, dar de care oamenii nu știu. Groparu' (alias), un cunoscut blogger clujean a fost plăcut surprins de prețurile practicate de Cantina Mitropoliei din municipiu.

Groparu': Mâncare la un „preț imbatabil”

„Poate țineți post, poate nu. Poate (Doamne ferește!) sunteți vegani. Poate v-a zis doftorul că, dacă vreți să mai prindeți sfârșitul lumii, s-o lăsați mai încet cu McKFC-urile înecate în sos Worcestershire (nota 10 dacă știți cum se pronunță Caracalul ăsta englezesc!). Poate vreți să reveniți la senzațiile din studenție! (vorba aia, „studentul oferi cerșetorului un bon de masă la cantina din Hașdeu; cerșetorul refuză cu demnitate!”).

Dar singura surpriză financiară plăcută in a looooong time în Cluj este… esteeeee… Cantiiiinaaaa Mitropoliei!

  • 3 ciorbe de legume (cu tot atâtea lopeți de Vegeta – sper eu, sfințită de ceva preasfințit)
  • 4 mămăliguțe x 4 praz cu măsline
  • 3 burrito vegetal
  • 5 chiftele de post din ceva pământ sacrosanct, cred, dar gustoase
  • 5 prăjituri de post

toate la prețul imbatabil deeeeee… 112 lei!

De pe Dorobanților, către Vaida Voevod, faceți dreapta după biserică și treceți de bariere. Atmosferă ecumenică garantată, mai plină de bărboși ca o cafenea de hipsteri, dar prețuri de zici că profitul îl așteaptă în ceruri, adevăr vă zic vouă”, a scris blogger-ul Clujean.

Blogger clujean: „Există și un dezavantaj”

„Firește, singurul dezavantaj e că nu au case automate. Și plătiți-vă taxa de beserică! Ateilor!!! Nu ca mine, care-s dator de 2 ani, că popa de care aparțin n-are Revolut – de fapt, nici nu l-am întrebat.

PS: Știu, voi preferați doar stele Mișeline; dar să știți că altfel savurezi 4 porții de la vietnameji la 280 de lei după ce te îndopi cu mâncare mănăstirească de 4 dolari, insh’Allah” a conchis blogger-ul clujan Groparu'.

Comenteaza