Ministerul Sănătății face angajări! Are nevoie de IT-iști pentru proiectul Chessmen

Ministerul Sănătății face angajări! Are nevoie de IT-iști pentru proiectul Chessmen

Ministerul Sănătății anunță că recrutează personal pentru două posturi Expert IT, înființate în afara organigramei Ministerului Sănătății, pentru desfășurarea activității în cadrul proiectului Chessmen.

Recrutarea și selecția de personal se face pentru 2 posturi Expert IT înființate în afara organigramei Ministerului Sănătății, pentru desfășurarea activității în cadrul proiectului cod CHESSMEN nr. 101082419 – J.A. Coordination and Harmonization of the Existing Systems against Shortage of Medicine - European Network EU4H-2021-JA2-IBA (Coordonarea și armonizarea sistemelor existente pentru gestionarea discontinuităților în aprovizionarea cu medicamente – Rețeaua europeană)

"Oportunitate de a contribui la proiectul de modernizare și armonizare a proceselor privind reducerea riscurilor de apariție a discontinuităților la medicamente.

Proiectul cuprinde design și dezvoltare a unui model IT, armonizat cu celelalte țări EU, urmărind următoarele scopuri principale:

- definirea unor standarde comune de raportare a datelor privind disponibilitatea medicamentelor
- definirea de strategii pentru prevenirea și atenuarea discontinuităților, ținând cont de cauzele principale ale acestora", se arată în anunțul Ministerului Sănătății.

Detalii privind acțiunea de recrutare/selecție, găsiți AICI.

 

Comenteaza