Fructul minune. Te vindecă de răceală, înlătură oboseala şi ajută în curele de slăbire

Fructul minune. Te vindecă de răceală, înlătură oboseala şi ajută în curele de slăbire
Tratează cu succes simptomele de răceală, ajută la înlăturarea stării de oboseală şi ajută la problemele gastrice. Apreciat mai ales pentru efectele sale terapeutice, multe generaţii au recunoscut importanţa acestui fruct în întărirea sistemului imunitar, lupta împotriva răcelilor şi în terapia bolilor stomacului.

Lămâia s-a dovedit a fi un remediu natural util care oferă soluţii pentru diverse probleme de sănătate. Aceasta este un antiseptic complex, necesar pentru menţinerea stării de sănătate a oricărei persoane. Fructul acrişor ajuta nu doar la purificarea sângelui, ci ajută organismul să lupte împotriva bolilor.

Combate febra şi răceala - Un amestec din zeama unei lămâi stoarse, un pahar de apa caldă şi miere, poate avea proprietăţi miraculoase în timpul unei răceli. Acest preparat va ajuta temperatura corpului să scadă considerabil. De asemenea, lămâia este un fruct excelent care ajuta la combaterea problemelor legate de infecţii ale gâtului, deoarece are proprietăţi antibacteriene;

Vindecă aftele bucale - Proprietăţile antibacteriene şi antivirale ale lamailor pot accelera procesul de vindecare al aftelor. Clateşte-ti gura cu un amestec de apă calduta şi zeama de lămâie de trei ori pe zi şi vei observa o diminuare a arsurilor provocate de afte.

Îngrijirea parului - sucul de lămâie s-a dovedit util în tratamentul de îngrijire pe scară largă a părului. Aplicat pe scalp, poate trata neplaceri generate de caderea părului sau mătreaţă, dar şi alte probleme legate de scalp. De asemenea, zeama de lămâie va oferi un luciu aparte firului de păr.

Înlatură oboseala În momentele de oboseală, acest fruct poate servi drept un veritabil energizant. Lămâia are proprietăţi benefice organismului, care stimuleaza activitatea creierului si sporeste capacitatea de concentrare.

Un beneficiu pentru stomac - Sucul de lămâie e recomandat pentru a ajuta digestia cât şi pentru a calma arsurile stomacale. Conform unui studiu s-a descoperit că 1.000 mg de limonen (ulei esenţial de lămâie) consumat zilnic ajută la eliminarea arsurilor stomacale şi ale refluxului gastroesofagian.

Vindeca acneea - Lămâile contin acid citric, care poate fi foarte eficace împotriva acneei. Conţinutul bogat in vitamina C este vital pentru menţinerea sănătaţii dermului, în timp ce natura sa alcalină distruge mai multe tipuri de bacterii ce provoaca acneea. Pe lângă faptul ca ar trebui să consumi în fiecare zi pe stomacul gol apă cu lămâie, poti să îţi aplici zeama de lămâie direct pe piele şi să o laşi să acţioneze cate o noapte întreagă.

Adjuvant în curele de slabire - un amestec de la zeama unei lămâi, amestecată cu apă calduţă şi miere ajută în curele de slăbire.

Comenteaza