Farmacie nouă, cu circuit închis, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj

Farmacie nouă, cu circuit închis, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca se apropie de finalizarea unui proiect ambițios: transformarea unui vechi atelier de tâmplărie în farmacie de spital cu circuit închis.

„Am spus de multe ori că împreună suntem mai puternici, iar evoluția proiectului Farmaciei ne-a întărit și mai mult această credință. Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca, alături de Consiliul Județean și Compania Terapia SA ne-au sprijinit financiar pentru a finaliza această investiție”, au transmis cei de la spitalul de urgență.

Astfel, Farmacia 2, una dintre cele trei farmacii cu circuit închis ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, se va reloca, în curând, într-un sediu nou și modern, localizat într-o clădire monument istoric, din complexul Clinicilor 3-5.

Valoarea totală a investiței este de aproximativ 3.000.000 lei. Fondurile au provenit de la Municipiul Cluj-Napoca, Consiliul Judetean Cluj și din veniturile proprii ale spitalului. Mobilierul și sistemele de depozitare au fost achiziționate cu ajutorul unei sponsorizări în valoare de 500.000 lei, din partea Companiei Terapia SA.

Comenteaza