Ecograf ultramodern pentru Spitalul din Câmpia Turzii. Cât a costat

Ecograf ultramodern pentru Spitalul din Câmpia Turzii. Cât a costat
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Valoarea ecografului este de 150.000 de lei, iar finanțarea a fost asigurată integral din bugetul propriu al forului administrativ județean.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Consiliul Județean Cluj a achiziționat un nou echipament medical de înaltă tehnologie pentru Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii.

Este vorba despre un ecograf cu trei sonde – convexă, abdominală; liniară, pentru examinări de sân, tiroidă, vasculare, etc. și intracavitară/endovaginală.

„Calitatea actului medical, serviciile oferite pacienților și sănătatea clujenilor ne preocupă în mod constant. Am considerat că o astfel de investiție este mai mult decât binevenită având în vedere faptul că noul echipament facilitează depistarea și prevenirea diferitelor afecțiuni, ecografia fiind o metodă de investigare rapidă și non-invazivă”, a afirmat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, noul echipament a fost deja livrat, instalat și pus în funcțiune în Compartimentul Obstetrică-Ginecologie al unității sanitare.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza