200 de medici și asistenți din România s-au oferit deja să meargă voluntari în Israel

200 de medici și asistenți din România s-au oferit deja să meargă voluntari în Israel

Ministerul Sănătăţii din Israel întocmeşte o listă cu personalul medical din străinătate care doreşte să meargă voluntar în Israel, dacă va fi cazul.

„Mulţumim medicilor din România care, la iniţiativa Ministrului Sănătăţii, s-au oferit voluntar să acorde asistenţă medicală în Israel în aceste momente grele, ca urmare a atacurilor teroriste împotriva civililor din Israel. Autorităţile medicale din Israel ne-au informat că în acest moment nu au nevoie de doctori voluntari. Totuşi, pe viitor, situaţia s-ar putea schimba”, se arată într-o comunicare a Ambasadei, potrivit Mediafax.

Până acum s-au înscris 200 de cadre medicale.

Conform comunicării, în acest context, Ministerul Sănătăţii din Israel întocmeşte o listă cu personalul medical din străinătate care doreşte să vină voluntar în Israel, dacă va fi cazul.

Astfel, medici, asistente şi paramedici autorizaţi din străinătate pot să se alăture Medicilor Voluntari pentru Israel completând formularul online care poate fi accesat la următorul link: https://survey.gov.il/en/internationalvolunteers?utm_source=go.gov.il&utm_medium=referral.

Comenteaza