Sabău, nemulțumit de suspendările primite de Mitrea și Pițian: "Noi am fost singurii penalizați"

Sabău, nemulțumit de suspendările primite de Mitrea și Pițian: "Noi am fost singurii penalizați"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul a comentat decizia Comisiei de Disciplină în ceea ce îi privește pe cei doi jucători ai Universității Cluj.

În urma finalului de meci tensionat de la Sibiu, Bogdan Mitrea și Andrei Pițian au încasat câte un cartonaș roșu. Comisia de Disciplină a studiat raportul oficialilor de joc, iar primul a fost suspendat timp de o lună, în timp ce cel de-al doilea, care doar a încercat să aplaneze conflictul, a primit două etape de suspendare.

Ioan Ovidiu Sabău s-a arătat nemulțumit de decizia venită dintre Comisie și speră că echipa nu va avea de suferit, având în vedere că Thalisson și Lucas Masoero sunt singurele variante pentru centrul apărării.

"Noi am fost singurii penalizați, chiar dacă au fost implicați jucători și de la noi și de la ei. La ei au fost penalizați oamenii din staff, la noi doi fundași centrali. Sper să nu fie probleme și să rămân fără fundași centrali pentru Cupă. Nu vreau să îi scuz sau să fiu de acord cu reacțiile lor.

Nu cred că doar ei au adresat injurii, cred că toată lumea care a fost acolo a avut un comportament nesportiv, iar noi am fost cei care am plătit. Eu am rămas fără doi fundași centrali.

E greu să apelez la juniori, vom face niște improvizați dacă se întâmplă. E un compromis și sper să nu compromitem tot ce am făcut până în acest moment. Datoria mea e să mă asigur că au înțeles și trebuie să fie atenți și responsabili", a declarat antrenorul.

"E clar că nu e bine pentru noi. Dacă aceasta a fost decizia trebuie să o acceptăm. Mi se par suspendări prea drastice, dar nu avem ce face. Cu siguranță ne trebuie mai multă atenție, Thalisson și Masoero trebuie să fie bine din punct de vedere mental. Dacă va fi nevoie, cine va intra o va face foarte bine", a spus și Ovidiu Bic despre absențele colegilor săi.

Comenteaza