"Nu vă condamnați copiii la prostie! Iisus NU ne cere să murim ca EL, ne cere să trăim ca EL..."

"Nu vă condamnați copiii la prostie! Iisus NU ne cere să murim ca EL, ne cere să trăim ca EL..."
| Foto: Facebook - Dan Negru

Dan Negru îi îndeamnă pe părinţi să le spună copiilor că Paştele înseamnă Iisus. „Creşteţi-vă copiii deştepţi, culţi", spune vedeta de televiziune, accentuând faptul că "aripile cunoașterii" depind de învăţătura despre Cristos. 

"Chiar dacă voi credeți sau nu, spuneți-le copiilor voștri că Paștele înseamnă Iisus. Creșteți-vă copiii deștepți, culți.

Cultura și bunătatea vor face diferența în generația lor. Adversarii religiei în şcoli au o problemă cu religia autohtonă, dacă s-ar introduce cursuri de filozofie budhistă, cei ofensați ar fi mai puţini. Zicea Vieru: "doi vrăjmași are romănul: ura pentru ai lui și iubirea pentru straini".

Nu le tăiați copiilor aripile cunoașterii! Să trăiești într-o Europă creștină cu istorie și artă creștine și să nu ai cunoștințe elementare de cultură religioasă, e o formă de prostie fudulă. Nu fiți proști! Nu vă condamnați copiii la prostie!

Patimiile lui Iisus nu trebuie să-i sperie! Iisus nu ne cere sa murim ca EL, ne cere sa trăim ca EL... Creșteți-vă copiii deștepți... Apoi, târziu, când vor fi bătrâni și împovărați, poate își vor găsi alinare...

"Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați și EU vă voi da odihnă". Hristos a înviat!", a scris Dan Negru pe Facebook

Comenteaza